• Extreem tandprobleem
  Spelen
  Extreem tandprobleem
  6483 keer gespeeld

  Deze meid heeft de laatste tijd niet goed voor haar tanden gezorgd. Ze heeft kilo's junkfood gegeten en maakt zelfs frisdrankflesjes open met haar tanden! Nu heeft ze een ernstig tandprobleem. Kan jij haar tanden herstellen in deze medische simulatiegame?

 • Prinsessen: fitnessmaatjes
  Spelen
  Prinsessen: fitnessmaatjes
  6199 keer gespeeld

  Deze twee prinsessen zijn vastbesloten om in vorm te blijven en gezond te eten. Help ze om gezonde hapjes en heerlijke smoothies te maken en coole fitnesskleding uit te kiezen.

 • Blonde prinses: zomer make-up
  Spelen
  Blonde prinses: zomer make-up
  3729 keer gespeeld

  Er komt nooit een einde aan de zomer in dit leuke online make-overspel voor meiden. Kun jij deze beeldschone prinses helpen om nieuwe make-up stijlen uit te kiezen?

 • Prinsessen worden beste vriendinnen
  Spelen
  Prinsessen worden beste vriendinnen
  2946 keer gespeeld

  Het is shoptijd, maar deze drie trendy prinsessen moeten binnen hun budget blijven. Kan jij ze helpen om zoveel mogelijk trendy outfits en te gekke accessoires te kopen in dit online aankleed- en shopspel?

 • Blondie: relaxen in de spa
  Spelen
  Blondie: relaxen in de spa
  2125 keer gespeeld

  Blondie heeft een stressvolle week achter de rug, dus ze gaat een bezoekje brengen aan haar favoriete spa. Kan jij haar helpen om zich lekker te ontspannen en op te frissen met een massage en snelle make-over? Je kan een leuke outfit en te gekke make-up voor haar uitkiezen in deze online game voor meiden.

 • Beste vriendinnen: yogales
  Spelen
  Beste vriendinnen: yogales
  1449 keer gespeeld

  Deze beste vriendinnen zijn te laat voor hun yogales! Kan jij ze een handje helpen om snel te beslissen wat ze aan moeten trekken in deze online aankleedgame? Als de les is afgelopen, kan je ook met ze meedoen bij het voorbereiden van een snelle en gezonde snacl.

 • Ellie krijgt een baby
  Spelen
  Ellie krijgt een baby
  1237 keer gespeeld

  Ellie is er net achter gekomen dat ze zwanger is! Nu moet ze nog heel veel doen. Ze moet iedereen het grote nieuws vertellen, een van haar slaapkamers veranderen in een kinderkamer, en nog veel meer! Onnodig te zeggen dat Ellie jouw hulp echt kan gebruiken in dit online ontwerp- en moederschapsspel voor meisjes.

 • Serena's date
  Spelen
  Serena's date
  976 keer gespeeld

  Serena heeft vanavond een date met haar liefje maar ze komt te laat. Ze weet niet wat ze moet aantrekken en welke bijpassende make-up ze moet kiezen. Kun jij haar een handje helpen in dit aankleedspel voor meiden?

 • Bruidsmeisjes aankleden
  Spelen
  Bruidsmeisjes aankleden
  845 keer gespeeld

  Deze bruidsmeisjes willen er alle vier zo leuk mogelijk uitzien in dit aankleed- en bruiloftsspel. Kun jij de perfecte jurk voor ze uitzoeken en zorgen dat de bruiloft van hun vriendin vlekkeloos verloopt?

 • Ellies: designjurk van tule
  Spelen
  Ellies: designjurk van tule
  713 keer gespeeld

  Ellie wil een paar mooie tulejurken ontwerpen maar ze weet niet goed waar ze moet beginnen. Gaat ze voor een romantische of een chique stijl? Help haar om een stijlkeuze te maken en prachtige make-up uit te kiezen in dit leuke ontwerpspel voor meiden.

 • Prinsessen: fantasiekapsel
  Spelen
  Prinsessen: fantasiekapsel
  553 keer gespeeld

  Ook prinsessen houden van een verkleedpartijtje. Deze twee meiden willen eruitzien als hun favoriete sprookjesfiguur. Kun jij ze helpen aan magische kapsels en betoverende jurken in dit online spel voor meiden?

 • Parijse meid: terug naar school
  Spelen
  Parijse meid: terug naar school
  549 keer gespeeld

  Een nieuw schooljaar gaat van start in Parijs en deze modebewuste meid wil er helemaal klaar voor zijn. Kan jij haar helpen bij het ontwerpen van de perfecte outfit en een passend schattig schriftje voor haar eerste schooldag in dit aankleed- en designspel voor meisjes?

 • Prinsessen: relaxweekend
  Spelen
  Prinsessen: relaxweekend
  545 keer gespeeld

  Het is weekend en deze prinsessen willen alleen maar relaxen. Kun jij ervoor zorgen dat ze helemaal tot rust komen in dit online spel? Breng ze naar hun favoriete spa, geef ze een make-over en nog veel meer.

 • Prinses: rolschaatsmeiden
  Spelen
  Prinses: rolschaatsmeiden
  527 keer gespeeld

  Het is een zonnig en het is een perfecte middag om te rolschaatsen. Deze drie prinsessen hebben besloten om naar het park te skaten. Kun jij ze helpen om een leuke outfit uit te kiezen in dit aankleedspel voor meiden?

 • Prinsessen: naar de stad
  Spelen
  Prinsessen: naar de stad
  499 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen zijn op weg naar de stad waar ze vast en zeker een geweldige middag zullen hebben. Maar wat moeten ze aantrekken? Help ze een paar mooie outfits kiezen voordat ze uit het kasteel vertrekken in dit betoverende aankleedspel voor meiden.

 • DJ-zussen
  Spelen
  DJ-zussen
  497 keer gespeeld

  Deze twee zussen zijn DJ's en ze hebben vanavond een grote gig. Kun jij ze helpen om coole outfits uit te kiezen voordat ze het podium op gaan? Geef ze wat tips over hoe ze hun eerste nummer moeten inmixen in dit coole online spel voor meiden.

 • Superkracht: IJsprinses
  Spelen
  Superkracht: IJsprinses
  491 keer gespeeld

  Het is weer een te gekke dag in het leven van deze prinses die toevallig ook superkrachten heeft! Voordat ze het opneemt tegen de grootste schurken van haar koninkrijk, moet ze bepalen wat ze aan gaat trekken. Kan jij haar helpen om een cool kostuum uit te zoeken, te gekke make-up op te doen en een waanzinnige haarstijl uit te kiezen in deze online game voor meiden?

 • Gemene prinses: romanticsch vs. stoer
  Spelen
  Gemene prinses: romanticsch vs. stoer
  471 keer gespeeld

  Deze gemene prinses probeert vandaag nieuwe stijlen uit en ze kan jouw modetips wel gebruiken, als je het aandurft! Help haar om niet alleen een of twee maar drie verschillende outfits te kiezen in dit wrede aankleedspel voor meiden. Ze wil stoere nieuwe kleding en make-up uitproberen maar ze wil ook haar zachtere, romantische kant laten zien!

 • Ellie: New York
  Spelen
  Ellie: New York
  469 keer gespeeld

  Ellie en twee van haar beste vriendinnen hebben een fotoshoot in een van de meest exclusieve fotostudio's van New York. Help ze om de perfecte outfits uit te kiezen voordat ze poseren in dit aankleedspel voor meiden.

 • Prinses dol op glitterende outfits
  Spelen
  Prinses dol op glitterende outfits
  469 keer gespeeld

  Voor deze stijlvolle prinses is glitter is één van de leukste dingen ter wereld! Ga met haar mee op zoek naar coole outfits en make-up zodat ze echt straalt. Zorg er dus voor dat ze zoveel mogelijk glitter draagt in dit aankleedspel voor meiden.

 • Prinsessen: stapelverliefd
  Spelen
  Prinsessen: stapelverliefd
  466 keer gespeeld

  Een onwijs knappe jongen is zojuist het lievelingscafé van deze prinsessen binnengelopen. Ze willen allebei zijn hart veroveren in dit romantische aankleedspel. Help ze om de perfecte outfits te kiezen voordat hij naar de bar gaat om nog een latte te bestellen. Welke prinses is bestemd om zijn vriendin te worden?

 • Ellies verslaving aan de kleur rood
  Spelen
  Ellies verslaving aan de kleur rood
  442 keer gespeeld

  Het thema voor Ellies blog is deze maand: “De dame in het rood.” Hiervoor zal ze heel wat rode outfits en stijlen moeten creëren zoals rokken, tops, make-up en meer. Kun jij haar een handje helpen in dit ontwerpspel voor meiden?

 • Fruitige modestijl
  Spelen
  Fruitige modestijl
  427 keer gespeeld

  Deze meiden zijn op zoek naar een paar coole outfits die perfect zijn voor de zomer. Ze zijn dol op motieven die barsten van kleurrijk fruit. Kan jij ze helpen om een paar te gekke stijlen voor het seizoen samen te stellen in deze online aankleedgame?

 • Prinsessen: puppy verzorgen
  Spelen
  Prinsessen: puppy verzorgen
  412 keer gespeeld

  Deze prinses was op weg naar huis toen ze niet één, maar twee verdwaalde puppy's tegenkwam! Ze kunnen wel wat liefde gebruiken. Help jij in deze schattige simulatiegame de prinses en haar vriendin om hun wonden te verzorgen, ze een lekkere poetsbeurt te geven en ze op allerlei andere manieren te vertroetelen?

 • Prinsessen: glitterende bruidsmeisjes
  Spelen
  Prinsessen: glitterende bruidsmeisjes
  404 keer gespeeld

  Bij deze elegante bruiloft wordt van alle gasten verwacht dat ze glitterende outfits dragen. Daarom willen deze twee prinsessen er zeker van zijn dat hun bruidsmeisjesjurken fonkelen als sterren in de hemel. Kan jij ze helpen om de perfecte jurken uit te kiezen voordat ze zich opmaken in dit bruiloftspel voor meisjes?

 • Zeemeerminprinses: meisjes/jongensachtig
  Spelen
  Zeemeerminprinses: meisjes/jongensachtig
  380 keer gespeeld

  Deze voormalige zeemeermin probeert een paar coole stijlen uit nu ze op het land woont. Ga met maar mee op zoek naar een paar nieuwe outfits die echt haar persoonlijkheid weergeven. Ze wil er een die fantastisch is voor een elegant avondje stappen en een andere die haar ambitieuze en moedige kant laat zien. Kan jij haar helpen kiezen wat ze aan moet trekken in dit aankleedspel?

 • Schoonheid voor prinsessen op bezoek
  Spelen
  Schoonheid voor prinsessen op bezoek
  366 keer gespeeld

  Deze prinsessen staan op het punt om naar Italië te vliegen voor een bezoek aan een van hun beste vriendinnen. Eenmaal op bestemming aangekomen zullen ze jouw hulp nodig hebben bij het versieren van een paar hippe scooters waarmee ze naar het kasteel kunnen rijden. Ook zullen ze jouw modetips goed kunnen gebruiken in dit aankleed- en designspel voor meisjes.

 • Zussen vieren Halloween
  Spelen
  Zussen vieren Halloween
  347 keer gespeeld

  Het is Halloween en deze twee hippe zussen hebben haast! Kun jij ze helpen om snel wat kostuums uit te kiezen, geïnspireerd op hun favoriete fictieve personages? Ze willen zo snel mogelijk alle deuren langsgaan maar weten niet wat ze moeten aantrekken.

 • Stijlen: meisjesachtig vs emo vs glamour
  Spelen
  Stijlen: meisjesachtig vs emo vs glamour
  335 keer gespeeld

  Drie verschillende stijlen, één trendy meid! Ga mee met deze tiener terwijl ze een aantal compleet verschillende looks uitprobeert. Kan jij haar helpen om haar volgende lievelingsoutfit en kapsel te ontwerpen in deze online make-overgame?

 • Ellies futuristische outfits
  Spelen
  Ellies futuristische outfits
  335 keer gespeeld

  Ellie is er klaar voor om in de wereld van de futuristische mode te worden gelanceerd en jij kan met haar meereizen. Help haar met wat stijlvolle tips terwijl ze naar outfits zoekt die rechtstreeks uit haar favoriete sciencefictionfilms lijken te komen in dit aankleedspel voor meisjes

 • Prinsessen: modespel
  Spelen
  Prinsessen: modespel
  316 keer gespeeld

  Deze twee stijlvolle prinsessen hebben elkaar uitgedaagd voor een leuke en fantastische modewedstrijd. De een gaat voor de ultieme winterlook en de ander kiest een geweldige zomeroutfit. Kun jij helpen bepalen wie de winnaar wordt door ze tips te geven over wat ze moeten dragen in dit aankleedspel voor meiden?

 • Zwangere vriendinnen
  Spelen
  Zwangere vriendinnen
  307 keer gespeeld

  Deze vriendinnen zijn hoogzwanger en daarom helpen ze elkaar met het inrichten van de babykamer in dit online spel. Kun jij een comfortabele outfit voor ze uitkiezen voordat jullie aan de slag gaan met wiegjes, versieringen en nog veel meer?

 • Meerminprinses: gouden look
  Spelen
  Meerminprinses: gouden look
  291 keer gespeeld

  Deze prinses ziet er schitterend uit in goud. Nou, in gouden patronen en stof, bedoelen we! Kun jij haar helpen met het kiezen van een paar outfits en schattige make-up waarmee ze schittert in dit online verkleedspel voor meiden?

 • Schoonheidswedstrijd in Elfjesland
  Spelen
  Schoonheidswedstrijd in Elfjesland
  290 keer gespeeld

  Deze drie modieuze vriendinnen doen alle drie mee met de jaarlijkse schoonheidswedstrijd. Wie gaat er dit jaar met de eerste prijs vandoor? Dat hangt helemaal van jou af! Help ze met het kiezen van een badpak, galajurk en nog veel meer in dit aankleedspel voor meiden.

 • Beste ballerinavriendinnen
  Spelen
  Beste ballerinavriendinnen
  279 keer gespeeld

  Deze twee vriendinnen gaan spoedig optreden in een balletshow. Ze mogen hun eigen gympakken en tutu's uitkiezen, maar ze kunnen geen besluit nemen welke ze aan ze moeten trekken. Kan jij ze helpen om een keuze te maken in dit aankleedspel? Ze zouden ook dolgraag een handje worden geholpen met hun make-up.

 • Prinsessen: Knus en schattig
  Spelen
  Prinsessen: Knus en schattig
  269 keer gespeeld

  De winter is er en met veel warme chocolademelk vieren deze prinsessen het seizoen met een paar knusse en schattige outfits. Wat vind jij dat ze vandaag moeten dragen in dit online aankleedspel voor meisjes?