Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Zombie-uitdaging

flash icon Browser ondersteunt dit spel niet meer.

Je kunt dit spelletje niet langer in je browser spelen omdat Flash is stopgezet. Bezoek onze pagina met veelgestelde vragen voor meer informatie.

Meer informatie

Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm
Walkthrough

Mijn laatst gespeelde spelletjes

Zombie-uitdaging

Blijf zolang mogelijk in leven terwijl er golven akelige zombies op je afkomen in dit gave, retro-achtige zombiespel! JIj en je vriend moeten vechten tot de winkels verschijnen. Dit gebeurt om de 10 golven. Ze kruipen uit de grond omhoog, vliegen door de lucht of wandelen op je af met een honger naar je hersenen. Koop voorraden en munitie en maak je klaar voor een nieuwe golf ondoden! Schiet zoveel mogelijk vijanden neer om munten te verzamelen. Als jij en je vriend ten prooi vallen aan deze zombiehorde, is het game over... Daar komen ze al! Houden jullie deze nachtmerrie tegen?

Hulp nodig? bekijk onze walkthrough voor deze game.

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen!