Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm
Walkthrough

Stickman Archero Fight

In Stickman Archero Fight ga je op een epische reis door het koninkrijk. Je komt onderweg allerlei vijanden tegen die je in een reeks gevechten moet zien te verslaan.

In dit avonturenspelletje wil je stokfiguurtje graag op avontuur gaan - een reis maken door het hele koninkrijk om zijn kracht onderweg tegen allerlei vijanden te meten. Je held is dapper, maar loopt misschien iets te hard van stapel. Hij heeft namelijk niet eens een zwaard, en wat vechtkunsten betreft is zijn kennis en vaardigheid op het moment ook niet echt toereikend…

Hoe speel je Stickman Archero Fight?

Stickman Archero Fight is een spannend vechtspelletje. Bundel je krachten met een dapper maar onervaren stokfiguurtje en baan je een weg vecht door een koninkrijk vol gevaren. Transformeer je held van stuntelende amateur tot legendarische krijger.

De snelste manier om te leren is doen. In dit koninkrijk lopen alleen wel veel gevaarlijke vechters rond. Je personage zal daarom snel moeten leren een bekwame krijger te worden, anders zal hij deze heldenmissie niet overleven. Grijp van alles beet om je vijanden mee om de oren te meppen, van willekeurige meubelstukken tot echte wapens zoals een boog met pijlen. Versla een bijna oneindige stroom vijanden en upgrade je wapens en talenten. Haal jij het tot de eindbaas van het allerlaatste level?

Spelbesturing

Toetsenbord

  • Druk op W, A, S, D of de PIJLTJESTOETSEN om te bewegen
  • Druk op E om voorwerpen te pakken en wapens te gebruiken

Muis

  • KLIK met de MUIS om je talenten te upgraden en je wapenrusting aan te passen

Soortgelijke spelletjes

Wil je meer avonturen beleven en andere online vechtspelletjes proberen? Hier zijn nog een aantal aanraders:

  1. Impostor
  2. Stickman Warriors
  3. Vex 5
  4. Fireboy & Watergirl 5: Elements

Wie is de maker van Stickman Archero Fight?

Stickman Archero Fight is ontwikkeld door Stickman vs. Monster School Team.

Hulp nodig? bekijk onze walkthrough voor deze game.

Stickman Archero Fight game