Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm

Starjack.io

De strijd om de oppermacht in het heelal kan elk moment beginnen! Neem het op tegen spelers uit de hele wereld en misschien nog wel verder in Starjack.io.

Je start in je eigen wereld voordat je een campagne begin om over het hele heelal te heersen in dit verslavendeio-oorlogsspel. Zet je schepen verstandig in om nieuwe planeten te veroveren, zeker als ze een kanon of een EMP hebben. Zorg dat je je eigen wereld beschermt terwijl je de werelden van je tegenstanders probeert te veroveren. Want als zij jouw wereld veroveren, zullen je dromen van een interstellaire verovering abrupt tot stilstand komen. 

Er wachten nog meer gevechten op je in Pixel War en Civilizations Wars: All Stars.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om wapens en schepen te selecteren.
  • KLIK MET LINKS om ze tegen je vijanden in te zetten!  

 

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen!