Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm

Rail Nation

Een wereld vol treinen wacht op je in Rail Nation. Kun jij de basis leggen die je nodig hebt om een magnaat te worden in dit enorme online multiplayerspelletje?

Kijk of je een spoorwegnet kunt ontwikkelen dat passagiers en vracht door heel Europa of de Verenigde Staten vervoert. Bouw een spoorwegnetwerk dat de economie van een kleine stad geleidelijk zal uitbreiden terwijl ook jouw nieuwe bedrijf groeit. Je kunt tijdens je reis samenwerken met andere spelers in dit treinsimulator-strategiespelletje.

De weg, eh, spoorlijn naar succes zal echter afhangen van elke beslissing die je neemt in dit MMO-spelletje. Zo moet je rekening houden met productietijden, vraag- en aanbodlogistiek en nog veel meer! Er zijn ook tal van coole treinen die je kunt kopen. Verzamel klassieke 19e-eeuwse locomotieven en de nieuwste en beste uit de moderne tijd!

Hoe speel je Rail Nation?

Stap aan boord van dit managementspelletje en werk samen met andere spelers van over de hele wereld. Heb jij het in je om een van 's werelds machtigste treinmaatschappijen op te zetten en daarbij een spoorwegmagnaat te worden?

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om projecten te starten, verschillende zakelijke beslissingen te nemen en meer.

Soortgelijke spelletjes

Pronk je graag met je managementvaardigheden, check dan deze leuke en uitdagende online spelletjes. 

  1. Helicopter Escape
  2. TrackMania Blitz
  3. Conduct THIS
  4. Rail Slide

Kan ik Rail Nation op de mobiel spelen?

Zeker! Je kunt Rail Nation viaGoogle Play of de Apple App Store downloaden.

Wie is de maker?

Rail Nation is gemaakt door Travian Games.