Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm
Walkthrough

Mijn laatst gespeelde spelletjes

Hotel Hideaway

Welkom in een wereld vol plezier en creativiteit! Heel wat spannende ontmoetingen en fantastische gebeurtenissen staan je te wachten achter de voordeur van Hotel Hideaway.

Je kunt met een heleboel andere spelers chillen in dit hotelspelletje. Gebruik je ontwerpvaardigheden om je kamer aan te kleden en er de mooiste meubels en decoratievoorwerpen in te zetten. Creëer super-stijlvolle outfits met coole kleding en hippe accessoires. Er zijn ook feesten in privékamers waar je op de dansvloer je favoriete moves kunt laten zien.

Dit zijn slechts een paar van de leuke activiteiten die je te doen krijgt in Hotel Hideaway en je hoeft niet eens te reserveren. Je kunt op elk uur inchecken en je hoeft je nooit uit te checken: er is altijd wel iets spannends te doen in de 24 uur op een dag!

Let op: Hotel Hideaway bevat content die uitsluitend voor spelers ouder dan 16 jaar is bedoeld. Ouderlijke discretie wordt aanbevolen.

Hoe speel je Hotel Hideaway?

Hotel Hideaway is een sociaal rollenspel dat zich afspeelt in een bijzonder levendig hotel. Klets met nieuwe mensen en je vrienden, kleed je kamer aan, ga naar feesten, neem deel aan activiteiten en nog veel meer!

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om items te kiezen, je humeur in te stellen, op knoppen te drukken, enz.
  • KLIK MET RECHTS om in en uit te zoomen of de camera te draaien.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar sociale spelletjes om uit te proberen!

  1. Habbo
  2. Habbo Clicker
  3. sMeet
  4. Woozworld

Wie is de maker van Hotel Hideaway?

Hotel Hideaway is gemaakt door Sulake.

Kan ik Hotel Hideaway op de mobiel spelen?

Ja, je kunt het spelletje via Google Play en de Apple App Store spelen.

Hulp nodig? bekijk onze walkthrough voor deze game.

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen!
Meld je aan / Log in