Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Hello Kitty and Friends Jumper

Bouw een enorme toren in Hello Kitty and Friends Jumper! Hoe groot kun jij hem maken in dit gratis online Hello Kitty-spelletje?

Sluit je aan bij Hello Kitty terwijl ze een toren omhoog stuitert die zo hoog als een wolkenkrabber kan worden! Kun jij haar helpen om op de platforms te springen terwijl ze aan de toren worden toegevoegd in dit razendsnelle spelletje voor kinderen? Lukt dat niet, moet ze weer helemaal opnieuw beginnen.

Hoe speel je Hello Kitty and Friends Jumper?

Hello Kitty and Friends Jumper is een supersnoezig platformspelletje. Help Hello Kitty op de hoogte te blijven. Letterlijk! Ze is vastbesloten om met haar voetjes op de hoogste platforms in een groeiende toren te blijven. Help haar op elk van deze platforms te springen.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om Hello Kitty te laten springen.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze geweldige online spelletjes ook eens!

  1. Hello Kitty Pinball
  2. Kawaii Jump
  3. My Dolphin Show 9
  4. Shaun the Sheep: Sheep Stack
  5. Square Bird

Wie is de maker?

Hello Kitty and Friends Jumper is gemaakt door Sanrio. Meer weten over Hello Kitty? Ga dan naar Sanrio's officiële website.

Wie is Hello Kitty?

Hello Kitty is een van de populairste Japanse personages. Ze is een wereldwijd icoon geworden voor vrouwen van alle leeftijden en etniciteiten dankzij haar vermogen om sterke emotionele banden op te bouwen. Daarom is ze dan ook te zien op honderden verschillende soorten producten zoals speelgoed, kleding, videogames en nog veel meer!

Hulp nodig? bekijk onze walkthrough voor deze game.

Hello Kitty and Friends Jumper game
Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen!