Verhaalspellen

 • Ontsnapping uit de gevangenis
  Spelen
  Ontsnapping uit de gevangenis
  31769 keer gespeeld

  Iemand heeft je een taart gestuurd. Zou er iets in zitten waarmee je kunt ontsnappen?

 • Ontsnapping uit een schone badkamer
  Spelen
  Ontsnapping uit een schone badkamer
  2537 keer gespeeld

  Een frisse badkamer is altijd fijn maar het kan toch wel vies tegenvallen als je erin opgesloten zit. Kun jij een manier vinden om te ontsnappen in dit leuke online spel?

 • Ontsnapping uit de berghut
  Spelen
  Ontsnapping uit de berghut
  2264 keer gespeeld

  Deze hut staat op een majestueuze berghelling en het is er alles behalve knus en gezellig. Daarom zit er maar één ding op: maak dat je wegkomt, en snel. Ga op zoek naar aanwijzingen en voorwerpen die je helpen ontsnappen in dit spannende zoek-en-vind spel.

 • Living Room Escape
  Spelen
  Living Room Escape
  1363 keer gespeeld

  Kun jij alle puzzels oplossen en uit de woonkamer ontsnappen in het leuke online spel Living Room Escape?

 • FNAF World
  Spelen
  FNAF World
  2625 keer gespeeld

  Er is iets vreemds aan de hand in dit koninkrijk vol robotdieren. Pas op dat de robotmonsters je niet te pakken krijgen in dit ouderwetse online spel dat is gebaseerd op het populaire Five Nights at Freddy's.

 • Pizzamissie
  Spelen
  Pizzamissie
  0 keer gespeeld

  Richard is door de koningin gepromoveerd tot pizzabakker. Helaas voor hem zijn al zijn voorgangers geëxecuteerd omdat hun pizza's niet lekker genoeg waren. Kun jij hem een handje helpen in dit leuke point-and-click-avontuur?

 • Missie: schip ontsnapping
  Spelen
  Missie: schip ontsnapping
  38 keer gespeeld

  Jij bent een superspion die tijdens een missie op een cruiseschip belandde en nu geen kant op kan. De zaken zijn volledig uit de hand gelopen en het enige wat je nu nog kunt doen is ontsnappen. Wat denk je? Zal het je lukken om het schip te ontvluchten in dit leuke zoek en klikspel?

 • Sift Heads: World 6
  Spelen
  Sift Heads: World 6
  53 keer gespeeld

  De Sift Heads zijn teruggekeerd van hun laatste missie om te ontdekken dat hun hoofdkwartier helemaal met de grond gelijk is gemaakt. De tijd is aangebroken om de jacht te openen op de boosdoeners in dit boeiende actiespel.

 • Forgotten Hill: Memento Buried Things
  Spelen
  Forgotten Hill: Memento Buried Things
  46 keer gespeeld

  Tijdens de winter van 1886 besloot een mysterieuze wetenschapper om een paar bloedstollende experimenten uit te voeren. Toen ontdekte zijn vrouw dat hij haar had vermoord. Of misschien toch niet? Hij is in ieder geval nog niet van haar af. Probeer samen met hem te overleven in dit spannende zoek-en-vind avonturenspel.

 • Het geheim van de necromancer
  Spelen
  Het geheim van de necromancer
  37 keer gespeeld

  Deze drie vrienden hebben Halloween dit jaar overgeslagen om een mysterieuze videogame te kunnen spelen. Helaas hebben ze meer voor hun kiezen gekregen dan snoepjes! Ze zijn in een vreemde wereld terechtgekomen en alleen jij kunt ze nog helpen ontsnappen in dit spel voor je mobiel.

 • Het schaduwrijk in de arcade
  Spelen
  Het schaduwrijk in de arcade
  160 keer gespeeld

  Je werkt nu al enige tijd in deze video-arcade en dit is de laatste avond dat je hier werkt. Wat is toch dat mysterieuze spel in de ruimte achterin? Durf jij het aan om dit aanwijzen-en-klikken spel te spelen?

 • Stick RPG 2
  Spelen
  Stick RPG 2
  141 keer gespeeld

  Deze stickman staat op het punt om naar een andere dimensie te worden afgeschoten in dit grapppige online spel. Sluit je bij hem aan en verken samen de mysterieuze Paper Thin City. Denk je dat jij hem weer veilig thuis kunt krijgen in deze bijzondere RPG?

 • Youtuber's Saw Game
  Spelen
  Youtuber's Saw Game
  541 keer gespeeld

  Een moordenaar heeft enkele van de meest bekende YouTubers ontvoerd en alleen jij kan hem tegenhouden. Kun jij de moordenaar opsporen en ervoor zorgen dat hij achter slot en grendel zit zodat hij geen kwaad meer kan doen?

 • Vlucht uit een blauw pakhuis: deel 1
  Spelen
  Vlucht uit een blauw pakhuis: deel 1
  242 keer gespeeld

  Je bent terechtgekomen in een mysterieus pakhuis met blauwe muren. Denk je dat je kunt ontsnappen? Ga op zoek naar aanwijzingen en voorwerpen die je helpen om weg te komen in dit zoek-en-vind spel.

 • Vortex Point 5
  Spelen
  Vortex Point 5
  58 keer gespeeld

  Kevin is tijdens Halloween in zijn eentje naar een horrorfilm gegaan en nu is hij op mysterieuze wijze in een filmklassieker terechtgekomen. Kun jij de moordzaak oplossen en de vampier vinden? Bij dit 'point-and-click'-avontuur zit je op het puntje van je stoel!

 • Aground
  Spelen
  Aground
  0 keer gespeeld

  Deze arme schipbreukeling is aangespoeld op een verlaten eiland in dit ouderwetse avonturenspel. En het regent ook nog eens pijpenstelen! Hoe kan hij dit ooit overleven? Met jouw hulp natuurlijk! Help hem met het verzamelen van de voorraden die hij nodig heeft totdat hij wordt gered. En misschien is hij ook wel niet alleen op het eiland...

 • Alice is Dead 2
  Spelen
  Alice is Dead 2
  38 keer gespeeld

  Ga samen met Alice op avontuur in dit levensgevaarlijke wonderland.

 • Babysitting Fun
  Spelen
  Babysitting Fun
  24 keer gespeeld

  Deze jongen moet op zijn broertje Dane passen maar hij gaat liever schatzoeken! Help hem met zijn broertje en bij zijn epische zoektocht in dit leuke zoek-en-vind spel.

 • Brick Building Escape
  Spelen
  Brick Building Escape
  288 keer gespeeld

  Je bevindt je in een afgesloten kamer in een mysterieus gebouw. Kun jij je een weg naar de uitgang banen in dit online spel? Probeer eerst maar eens de code te vinden voor het kastje in de hoek.

 • Container Flat Escape 6
  Spelen
  Container Flat Escape 6
  335 keer gespeeld

  O nee! Je zit alweer opgesloten in een scheepscontainer! Dit zou wel eens de lastigste ontsnapping ooit kunnen worden. Denk je dat het jou toch lukt?

 • Duivelse Gordon 2
  Spelen
  Duivelse Gordon 2
  30 keer gespeeld

  Gordon gaat schatzoeken. Het is eigenlijk een evenement voor kinderen maar daar trekt Gordon zich niets van aan. Help hem op zoek te gaan naar aanwijzingen en waardevolle voorwerpen, maar pas op voor wachters en oervervelende kinderen.

 • De grote bos ontsnapping
  Spelen
  De grote bos ontsnapping
  281 keer gespeeld

  Dit coole grote gebouw in het bos heeft lekker veel ruimte maar het is er wel een beetje saai. Probeer te ontsnappen en terug te keren naar de stad in dit leuke online spel.

 • De Pokeyman-rage onder je kleinkinderen
  Spelen
  De Pokeyman-rage onder je kleinkinderen
  88 keer gespeeld

  Hij mag dan misschien wel geen verstand hebben van technische snufjes, maar deze opa staat op het punt om het mega populaire videospel te spelen. Probeer samen met hem alle Pokeymans te vangen in dit komische parodie-spel.

 • Desert Camp Escape
  Spelen
  Desert Camp Escape
  406 keer gespeeld

  Is er een manier waarop je uit dit gevaarlijke kamp in de woestijn kunt ontsnappen? Daar kom je maar op één manier achter! Verzamel de waardevolle voorwerpen en zoek de uitgang in dit online spel.

 • Jessica's school
  Spelen
  Jessica's school
  33 keer gespeeld

  Jessica heeft wiskundeles en ze verveelt zich stierlijk. Help haar om alle voorwerpen te vinden die ze nodig om uit de school te ontsnappen in dit zoek-en-klikspel.

 • Kroniekverslag 4
  Spelen
  Kroniekverslag 4
  154 keer gespeeld

  Er gebeuren weer vreemde dingen op deze school. Sluit je aan bij Atom, Mia en hun vrienden als ze het opnemen tegen een bende vampieren in dit anime-achtige horrorspel.

 • Maffe professor
  Spelen
  Maffe professor
  99 keer gespeeld

  Het is een schoolavond maar Keithan moet naar het lab komen van de maffe wetenschapper die hij al een tijdje helpt. Wat kan er nou zo belangrijk zijn? Beleef samen met hem een spannende avond in dit 'point-and-click'-avonturenspel.

 • Mafia Stories 3
  Spelen
  Mafia Stories 3
  39 keer gespeeld

  Mafia Stories 3

 • Medieval Cop 5
  Spelen
  Medieval Cop 5
  0 keer gespeeld

  Dregg gaat weer een lang dag tegemoet maar door het gefeest van vrienden heeft hij geen oog dichtgedaan. Kun jij hem door zijn volgende avontuur slepen in dit retro RPG- en mobiele spel? Misschien kun je ergens in dit kasteel koffie regelen om hem wakker te houden?

 • Ontsnapping uit een hangar
  Spelen
  Ontsnapping uit een hangar
  321 keer gespeeld

  Denk je dat het je lukt om uit deze legerhangar te ontsnappen? Ga op zoek naar handige objecten en maak dat je wegkomt in dit spannende spel.

 • Slurpy Derpy
  Spelen
  Slurpy Derpy
  32 keer gespeeld

  Na een eeuwenlang dutje word je wakker in een post-apocalyptische waarin jij de godin blijkt te zijn van een achterlijk volk genaamd Derps. Kroon een koning en koningin en ontwikkel de Derps zodat ze het overheersen waard zijn!

 • Sort the Court!
  Spelen
  Sort the Court!
  38 keer gespeeld

  Zwaar is het hoofd dat de kroon draagt, vooral in dit dwaze koninkrijk! Neem de troon over en maak beslissingen die het rijk doet bloeien of instorten. Vraag advies aan curieuze inwoners, huur spionnen in, bekostig projecten en meer in dit maffe simulatiespel.

 • The Gatekeeper
  Spelen
  The Gatekeeper
  14 keer gespeeld

  Ben je klaar voor een leuk avontuur? Ga dan samen met onze held naar deze mysterieuze kerkers en zoek de poortwachter!

 • Trader of Stories: Chapter 1
  Spelen
  Trader of Stories: Chapter 1
  24 keer gespeeld

  Je bent net wakker geworden op een vreemde plek, in de schaduw van mysterieuze ruïnes. Alsof dat nog niet vreemd genoeg is, staan er ook nog eens een paar magische wezens tegen je te praten. Ga met ze mee en probeer je weg terug naar huis te vinden in dit betoverende zoek-en-vind avonturenspel.

 • Het toverbos
  Spelen
  Het toverbos
  189 keer gespeeld

  Deze jongen heeft een geheimzinnige deur geopend op de zolderkamer van zijn grootouders. Nu is hij in een magische wereld beland met pratende eekhoorns en knorrige elfjes. Kun jij hem helpen om terug te keren naar zijn eigen wereld in dit avontuurlijke klikspel?

 • Kerst is een gekkenhuis
  Spelen
  Kerst is een gekkenhuis
  31 keer gespeeld

  Deze gestreste man probeert te genieten van het vakantieseizoen ver weg van zijn chaotische gezin. Kun jij hem helpen te ontspannen in dit skiresort? Hij kan je hulp goed gebruiken om te ontdekken hoe hij het beste kan relaxen in dit aanwijzen-en-klikken spel.