Verhaalspellen

 • Ontsnapping uit de gevangenis
  Spelen
  Ontsnapping uit de gevangenis
  57427 keer gespeeld

  Iemand heeft je een taart gestuurd. Zou er iets in zitten waarmee je kunt ontsnappen?

 • Ontsnapping uit een schone badkamer
  Spelen
  Ontsnapping uit een schone badkamer
  5509 keer gespeeld

  Een frisse badkamer is altijd fijn maar het kan toch wel vies tegenvallen als je erin opgesloten zit. Kun jij een manier vinden om te ontsnappen in dit leuke online spel?

 • FNAF World
  Spelen
  FNAF World
  5118 keer gespeeld

  Er is iets vreemds aan de hand in dit koninkrijk vol robotdieren. Pas op dat de robotmonsters je niet te pakken krijgen in dit ouderwetse online spel dat is gebaseerd op het populaire Five Nights at Freddy's.

 • Ontsnapping uit de berghut
  Spelen
  Ontsnapping uit de berghut
  4222 keer gespeeld

  Deze hut staat op een majestueuze berghelling en het is er alles behalve knus en gezellig. Daarom zit er maar één ding op: maak dat je wegkomt, en snel. Ga op zoek naar aanwijzingen en voorwerpen die je helpen ontsnappen in dit spannende zoek-en-vind spel.

 • Living Room Escape
  Spelen
  Living Room Escape
  3181 keer gespeeld

  Kun jij alle puzzels oplossen en uit de woonkamer ontsnappen in het leuke online spel Living Room Escape?

 • Youtuber's Saw Game
  Spelen
  Youtuber's Saw Game
  2898 keer gespeeld

  Een moordenaar heeft enkele van de meest bekende YouTubers ontvoerd en alleen jij kan hem tegenhouden. Kun jij de moordenaar opsporen en ervoor zorgen dat hij achter slot en grendel zit zodat hij geen kwaad meer kan doen?

 • Ontsnapping uit een hangar
  Spelen
  Ontsnapping uit een hangar
  1674 keer gespeeld

  Denk je dat het je lukt om uit deze legerhangar te ontsnappen? Ga op zoek naar handige objecten en maak dat je wegkomt in dit spannende spel.

 • Freddy's Bomb
  Spelen
  Freddy's Bomb
  877 keer gespeeld

  Wat is het ergste dat je kan overkomen op je eerste werkdag als nachtportier in een pizzeria vol moordende robots? Nou, van alles eigenlijk, maar gelukkig heb jij een zak met bommen bij je. Eens kijken of je het een week volhoudt in dit restaurant terwijl je je ondertussen al knallend een weg baant naar elke uitgang die je maar kunt vinden in dit bloedstollende online spel.

 • Desert Road: Vinnie's Rampage
  Spelen
  Desert Road: Vinnie's Rampage
  698 keer gespeeld

  Vinnie dacht dat hij er wel tussen uit kon knijpen met deze koffer vol cash geld. Mooi niet! Een klein legertje aan tuig zit op zijn hielen! Als hij een schijn van kans wil maken om heelhuids van deze verlaten snelweg af te komen, heeft hij echt jouw hulp nodig. Help Vinnie om korte metten met ze te maken voordat ze hem van de weg afduwen in dit spannende actiespel.

 • Gesloten winkel ontsnapping
  Spelen
  Gesloten winkel ontsnapping
  604 keer gespeeld

  Je hebt jezelf in een winkel opgesloten. Is er een manier om weg te komen? Zoek de verborgen voorwerpen en aanwijzingen die je helpen bij het oplossen van de puzzels waarmee je vrij komt. Als je gefocust blijft, kom je er zeker uit in dit online ontsnappingsspel.

 • Freak Out Kid Freaking Out
  Spelen
  Freak Out Kid Freaking Out
  533 keer gespeeld

  Deze knaap heeft het niet meer, omdat hij zijn werk niet kan doen! Help hem puzzels oplossen en verborgen objecten vinden in dit geweldige, coole 2D browserspel, Freak Out Kid Freaking Out.

 • Desert Camp Escape
  Spelen
  Desert Camp Escape
  457 keer gespeeld

  Is er een manier waarop je uit dit gevaarlijke kamp in de woestijn kunt ontsnappen? Daar kom je maar op één manier achter! Verzamel de waardevolle voorwerpen en zoek de uitgang in dit online spel.

 • Stick RPG 2
  Spelen
  Stick RPG 2
  443 keer gespeeld

  Deze stickman staat op het punt om naar een andere dimensie te worden afgeschoten in dit grapppige online spel. Sluit je bij hem aan en verken samen de mysterieuze Paper Thin City. Denk je dat jij hem weer veilig thuis kunt krijgen in deze bijzondere RPG?

 • FNAF: Afton's Nightmare
  Spelen
  FNAF: Afton's Nightmare
  431 keer gespeeld

  De nachtmerrie gaat verder in dit angstaanjagende spel dat is geïnspireerd op de wereld van Five Nights at Freddy's. Het loopt nu echt uit de klauwen in de beroemde pizzeria. Denk je dat jij het een week lang kunt volhouden tegen de doorgedraaide robots? En de feestverlichting is ook al kapot...

 • Container Flat Escape 6
  Spelen
  Container Flat Escape 6
  366 keer gespeeld

  O nee! Je zit alweer opgesloten in een scheepscontainer! Dit zou wel eens de lastigste ontsnapping ooit kunnen worden. Denk je dat het jou toch lukt?

 • Het verhaal van Brewster Chipptooth
  Spelen
  Het verhaal van Brewster Chipptooth
  366 keer gespeeld

  Ga op avontuur met Brewster Chipptooth in dit prachtige avonturenspel voor je browser. Zeil over de zee en vind de verborgen schatten met je piratenbende! Ga snel mee voor je de boot mist!

 • Ontsnapping uit het poppenhuis
  Spelen
  Ontsnapping uit het poppenhuis
  350 keer gespeeld

  Je zit opgesloten in een van de kamers van een poppenhuis. Maar er moet toch een manier zijn om weg te komen. Denk je dat het jou lukt om te ontsnappen in dit spannende online spel?

 • Middeleeuwse fortontsnapping: Afl. 1
  Spelen
  Middeleeuwse fortontsnapping: Afl. 1
  335 keer gespeeld

  Dit fort was ooit de plaats van een felle strijd. Het is nu voorbij en jij bent misschien de enige overlevende. Vind jij een manier om te ontsnappen in dit uitdagende aanwijs- en klik avonturenspel?

 • Ridiculous Text Adventure
  Spelen
  Ridiculous Text Adventure
  315 keer gespeeld

  Dan heeft een nieuwe AI-assistent cadeau gekregen die behoorlijk lastig is. Kun jij hem helpen om erachter te komen hoe hij ermee om moet gaan in dit vreemde op tekst gebaseerde spel? Als je niets doet, dan draait hij misschien wel helemaal door.

 • Prinsessentaart
  Spelen
  Prinsessentaart
  312 keer gespeeld

  Iedereen houdt van taart, maar hoe ver ga jij voor een stuk? Verken de wildernis en ga op zoek naar aanwijzingen in dit avontuurlijke spelletje!

 • Alice is Dead 1
  Spelen
  Alice is Dead 1
  302 keer gespeeld

  Alice is in een mysterieuze wereld vol vreemde wezens beland. Denk je dat ze levend weer thuiskomt?

 • Brick Building Escape
  Spelen
  Brick Building Escape
  287 keer gespeeld

  Je bevindt je in een afgesloten kamer in een mysterieus gebouw. Kun jij je een weg naar de uitgang banen in dit online spel? Probeer eerst maar eens de code te vinden voor het kastje in de hoek.

 • De grote bos ontsnapping
  Spelen
  De grote bos ontsnapping
  285 keer gespeeld

  Dit coole grote gebouw in het bos heeft lekker veel ruimte maar het is er wel een beetje saai. Probeer te ontsnappen en terug te keren naar de stad in dit leuke online spel.

 • Container Flat Escape 5
  Spelen
  Container Flat Escape 5
  281 keer gespeeld

  Je zit weer opgesloten in een scheepscontainer. Denk je dat jij kunt ontsnappen? Er is maar één manier om daar achter te komen. Zoek de voorwerpen en aanwijzingen in dit ontsnappingsspel.

 • De Pokeyman-rage onder je kleinkinderen
  Spelen
  De Pokeyman-rage onder je kleinkinderen
  279 keer gespeeld

  Hij mag dan misschien wel geen verstand hebben van technische snufjes, maar deze opa staat op het punt om het mega populaire videospel te spelen. Probeer samen met hem alle Pokeymans te vangen in dit komische parodie-spel.

 • Container Flat Escape 2
  Spelen
  Container Flat Escape 2
  238 keer gespeeld

  Ga opnieuw op avontuur in dit online spel. Kun jij uit deze mysterieuze scheepscontainers ontsnappen? Zoek de voorwerpen en kijk hoe ver je komt.

 • De kampgeest
  Spelen
  De kampgeest
  214 keer gespeeld

  Lucy is de nieuwste animator in het kamp. Zij wil handige dingen leren, leren hoe ze ervoor zorgt dat de kinderen in haar huisje zich gedragen en ze moet tegelijk een gevaarlijke spook bestrijden. Een doodnormale dag, niet waar? Kun jij ervoor zorgen dat haar niets overkomt en de geest verslaan in dit aanwijzen-en-klikken spel?

 • Container Flat Escape 3
  Spelen
  Container Flat Escape 3
  203 keer gespeeld

  Het avontuur gaat verder. Kun jij weer uit deze scheepscontainers ontsnappen? Verzamel de voorwerpen en aanwijzingen om de uitgang te vinden in dit uitdagende ontsnappingsspel.

 • Ontsnapping uit een gemetselde ruimte
  Spelen
  Ontsnapping uit een gemetselde ruimte
  192 keer gespeeld

  Je bent net wakker geworden in een vreemde kamer met gemetselde muren en je hebt geen idee hoe je hier bent beland. Verzamel voorwerpen en gebruik ze om te ontsnappen in dit mysterieuze zoek- en klikspel.

 • Het toverbos
  Spelen
  Het toverbos
  189 keer gespeeld

  Deze jongen heeft een geheimzinnige deur geopend op de zolderkamer van zijn grootouders. Nu is hij in een magische wereld beland met pratende eekhoorns en knorrige elfjes. Kun jij hem helpen om terug te keren naar zijn eigen wereld in dit avontuurlijke klikspel?

 • Sift Heads: World 5
  Spelen
  Sift Heads: World 5
  174 keer gespeeld

  Ze dachten dat dit de meest makkelijke taak uit hun carrière zou zijn, maar o, wat hadden ze het mis. Sluit je aan bij de Sift Heads terwijl ze zich een weg banen uit een jungle vol huurlingen in dit spannende actiespel.

 • Container Flat Escape
  Spelen
  Container Flat Escape
  165 keer gespeeld

  Er moet toch een manier zijn om uit deze scheepscontainers te komen. Misschien ligt er wel een aanwijzing in die kastjes of hebben die mysterieuze kistjes er iets mee te maken. Denk je dat jij de uitgang kunt vinden in dit online spel?

 • Het schaduwrijk in de arcade
  Spelen
  Het schaduwrijk in de arcade
  160 keer gespeeld

  Je werkt nu al enige tijd in deze video-arcade en dit is de laatste avond dat je hier werkt. Wat is toch dat mysterieuze spel in de ruimte achterin? Durf jij het aan om dit aanwijzen-en-klikken spel te spelen?

 • Kroniekverslag 4
  Spelen
  Kroniekverslag 4
  154 keer gespeeld

  Er gebeuren weer vreemde dingen op deze school. Sluit je aan bij Atom, Mia en hun vrienden als ze het opnemen tegen een bende vampieren in dit anime-achtige horrorspel.

 • Container Flat Escape 4
  Spelen
  Container Flat Escape 4
  148 keer gespeeld

  Je zit weer vast in een scheepscontainer! Denk je dat jij de weg naar buiten kunt vinden in dit uitdagende ontsnappingsspel?

 • Vlucht uit een blauw pakhuis: deel 2
  Spelen
  Vlucht uit een blauw pakhuis: deel 2
  147 keer gespeeld

  Het avontuur gaat verder in dit aanwijzen-en-klikkenspel. Welkom bij dit enge magazijn. Kun jij de weg naar buiten vinden? Zoek de aanwijzingen en hulpmiddelen waarmee je kunt ontsnappen.