Verhaalspellen

 • Ontsnapping uit de gevangenis
  Spelen
  Ontsnapping uit de gevangenis
  25791 keer gespeeld

  Iemand heeft je een taart gestuurd. Zou er iets in zitten waarmee je kunt ontsnappen?

 • Ontsnapping uit de berghut
  Spelen
  Ontsnapping uit de berghut
  1833 keer gespeeld

  Deze hut staat op een majestueuze berghelling en het is er alles behalve knus en gezellig. Daarom zit er maar één ding op: maak dat je wegkomt, en snel. Ga op zoek naar aanwijzingen en voorwerpen die je helpen ontsnappen in dit spannende zoek-en-vind spel.

 • Ontsnapping uit een schone badkamer
  Spelen
  Ontsnapping uit een schone badkamer
  1914 keer gespeeld

  Een frisse badkamer is altijd fijn maar het kan toch wel vies tegenvallen als je erin opgesloten zit. Kun jij een manier vinden om te ontsnappen in dit leuke online spel?

 • Living Room Escape
  Spelen
  Living Room Escape
  1036 keer gespeeld

  Kun jij alle puzzels oplossen en uit de woonkamer ontsnappen in het leuke online spel Living Room Escape?

 • FNAF World
  Spelen
  FNAF World
  2011 keer gespeeld

  Er is iets vreemds aan de hand in dit koninkrijk vol robotdieren. Pas op dat de robotmonsters je niet te pakken krijgen in dit ouderwetse online spel dat is gebaseerd op het populaire Five Nights at Freddy's.

 • Babysitting Fun
  Spelen
  Babysitting Fun
  24 keer gespeeld

  Deze jongen moet op zijn broertje Dane passen maar hij gaat liever schatzoeken! Help hem met zijn broertje en bij zijn epische zoektocht in dit leuke zoek-en-vind spel.

 • Container Flat Escape 6
  Spelen
  Container Flat Escape 6
  270 keer gespeeld

  O nee! Je zit alweer opgesloten in een scheepscontainer! Dit zou wel eens de lastigste ontsnapping ooit kunnen worden. Denk je dat het jou toch lukt?

 • De grote bos ontsnapping
  Spelen
  De grote bos ontsnapping
  242 keer gespeeld

  Dit coole grote gebouw in het bos heeft lekker veel ruimte maar het is er wel een beetje saai. Probeer te ontsnappen en terug te keren naar de stad in dit leuke online spel.

 • De Pokeyman-rage onder je kleinkinderen
  Spelen
  De Pokeyman-rage onder je kleinkinderen
  60 keer gespeeld

  Hij mag dan misschien wel geen verstand hebben van technische snufjes, maar deze opa staat op het punt om het mega populaire videospel te spelen. Probeer samen met hem alle Pokeymans te vangen in dit komische parodie-spel.

 • Duivelse Gordon 2
  Spelen
  Duivelse Gordon 2
  30 keer gespeeld

  Gordon gaat schatzoeken. Het is eigenlijk een evenement voor kinderen maar daar trekt Gordon zich niets van aan. Help hem op zoek te gaan naar aanwijzingen en waardevolle voorwerpen, maar pas op voor wachters en oervervelende kinderen.

 • Aground
  Spelen
  Aground
  0 keer gespeeld

  Deze arme schipbreukeling is aangespoeld op een verlaten eiland in dit ouderwetse avonturenspel. En het regent ook nog eens pijpenstelen! Hoe kan hij dit ooit overleven? Met jouw hulp natuurlijk! Help hem met het verzamelen van de voorraden die hij nodig heeft totdat hij wordt gered. En misschien is hij ook wel niet alleen op het eiland...

 • Alice is Dead 2
  Spelen
  Alice is Dead 2
  22 keer gespeeld

  Ga samen met Alice op avontuur in dit levensgevaarlijke wonderland.

 • Brick Building Escape
  Spelen
  Brick Building Escape
  232 keer gespeeld

  Je bevindt je in een afgesloten kamer in een mysterieus gebouw. Kun jij je een weg naar de uitgang banen in dit online spel? Probeer eerst maar eens de code te vinden voor het kastje in de hoek.

 • Desert Camp Escape
  Spelen
  Desert Camp Escape
  321 keer gespeeld

  Is er een manier waarop je uit dit gevaarlijke kamp in de woestijn kunt ontsnappen? Daar kom je maar op één manier achter! Verzamel de waardevolle voorwerpen en zoek de uitgang in dit online spel.

 • Het geheim van de necromancer
  Spelen
  Het geheim van de necromancer
  37 keer gespeeld

  Deze drie vrienden hebben Halloween dit jaar overgeslagen om een mysterieuze videogame te kunnen spelen. Helaas hebben ze meer voor hun kiezen gekregen dan snoepjes! Ze zijn in een vreemde wereld terechtgekomen en alleen jij kunt ze nog helpen ontsnappen in dit spel voor je mobiel.

 • Jessica's school
  Spelen
  Jessica's school
  33 keer gespeeld

  Jessica heeft wiskundeles en ze verveelt zich stierlijk. Help haar om alle voorwerpen te vinden die ze nodig om uit de school te ontsnappen in dit zoek-en-klikspel.

 • Kroniekverslag 4
  Spelen
  Kroniekverslag 4
  154 keer gespeeld

  Er gebeuren weer vreemde dingen op deze school. Sluit je aan bij Atom, Mia en hun vrienden als ze het opnemen tegen een bende vampieren in dit anime-achtige horrorspel.

 • Medieval Cop 5
  Spelen
  Medieval Cop 5
  0 keer gespeeld

  Dregg gaat weer een lang dag tegemoet maar door het gefeest van vrienden heeft hij geen oog dichtgedaan. Kun jij hem door zijn volgende avontuur slepen in dit retro RPG- en mobiele spel? Misschien kun je ergens in dit kasteel koffie regelen om hem wakker te houden?

 • Missie: schip ontsnapping
  Spelen
  Missie: schip ontsnapping
  38 keer gespeeld

  Jij bent een superspion die tijdens een missie op een cruiseschip belandde en nu geen kant op kan. De zaken zijn volledig uit de hand gelopen en het enige wat je nu nog kunt doen is ontsnappen. Wat denk je? Zal het je lukken om het schip te ontvluchten in dit leuke zoek en klikspel?

 • Forgotten Hill: Memento Buried Things
  Spelen
  Forgotten Hill: Memento Buried Things
  26 keer gespeeld

  Tijdens de winter van 1886 besloot een mysterieuze wetenschapper om een paar bloedstollende experimenten uit te voeren. Toen ontdekte zijn vrouw dat hij haar had vermoord. Of misschien toch niet? Hij is in ieder geval nog niet van haar af. Probeer samen met hem te overleven in dit spannende zoek-en-vind avonturenspel.

 • Het schaduwrijk in de arcade
  Spelen
  Het schaduwrijk in de arcade
  160 keer gespeeld

  Je werkt nu al enige tijd in deze video-arcade en dit is de laatste avond dat je hier werkt. Wat is toch dat mysterieuze spel in de ruimte achterin? Durf jij het aan om dit aanwijzen-en-klikken spel te spelen?

 • Maffe professor
  Spelen
  Maffe professor
  99 keer gespeeld

  Het is een schoolavond maar Keithan moet naar het lab komen van de maffe wetenschapper die hij al een tijdje helpt. Wat kan er nou zo belangrijk zijn? Beleef samen met hem een spannende avond in dit 'point-and-click'-avonturenspel.

 • Mafia Stories 3
  Spelen
  Mafia Stories 3
  33 keer gespeeld

  Mafia Stories 3

 • Pizzamissie
  Spelen
  Pizzamissie
  0 keer gespeeld

  Richard is door de koningin gepromoveerd tot pizzabakker. Helaas voor hem zijn al zijn voorgangers geëxecuteerd omdat hun pizza's niet lekker genoeg waren. Kun jij hem een handje helpen in dit leuke point-and-click-avontuur?

 • Sift Heads: World 6
  Spelen
  Sift Heads: World 6
  53 keer gespeeld

  De Sift Heads zijn teruggekeerd van hun laatste missie om te ontdekken dat hun hoofdkwartier helemaal met de grond gelijk is gemaakt. De tijd is aangebroken om de jacht te openen op de boosdoeners in dit boeiende actiespel.

 • Stick RPG 2
  Spelen
  Stick RPG 2
  116 keer gespeeld

  Deze stickman staat op het punt om naar een andere dimensie te worden afgeschoten in dit grapppige online spel. Sluit je bij hem aan en verken samen de mysterieuze Paper Thin City. Denk je dat jij hem weer veilig thuis kunt krijgen in deze bijzondere RPG?

 • Vlucht uit een blauw pakhuis: deel 1
  Spelen
  Vlucht uit een blauw pakhuis: deel 1
  223 keer gespeeld

  Je bent terechtgekomen in een mysterieus pakhuis met blauwe muren. Denk je dat je kunt ontsnappen? Ga op zoek naar aanwijzingen en voorwerpen die je helpen om weg te komen in dit zoek-en-vind spel.

 • Youtuber's Saw Game
  Spelen
  Youtuber's Saw Game
  512 keer gespeeld

  Een moordenaar heeft enkele van de meest bekende YouTubers ontvoerd en alleen jij kan hem tegenhouden. Kun jij de moordenaar opsporen en ervoor zorgen dat hij achter slot en grendel zit zodat hij geen kwaad meer kan doen?

 • Vortex Point 5
  Spelen
  Vortex Point 5
  58 keer gespeeld

  Kevin is tijdens Halloween in zijn eentje naar een horrorfilm gegaan en nu is hij op mysterieuze wijze in een filmklassieker terechtgekomen. Kun jij de moordzaak oplossen en de vampier vinden? Bij dit 'point-and-click'-avontuur zit je op het puntje van je stoel!

 • Anita's Camp
  Spelen
  Anita's Camp
  18 keer gespeeld

  Anita is de nieuwe manager van dit zomerkamp en er is een hoop te doen. Kun jij haar een handje helpen in dit leuke point-and-click-avontuur?

 • Blue Lights #2
  Spelen
  Blue Lights #2
  0 keer gespeeld

  Het wordt nu wel heel bizar op deze school in New York City. De directeur is aanwezig en een heel leger aliens is zojuist door de voordeur binnengevallen. Vecht samen met Rey en haar vrienden terug in dit dwaze aanwijzen-en-klikken spel.

 • Breindief
  Spelen
  Breindief
  118 keer gespeeld

  In dit lab liggen hersenen van enkele van de slimste wetenschappers en leiders ter wereld maar helaas worden ze keer op keer gestolen. Zou de mysterieuze Dr. Cloven de dief kunnen zijn? Ontdek het zelf in dit avontuurlijke zoek-en-vind spel. Verzamel aanwijzingen en bewijsmateriaal om de echte dader te kunnen aanwijzen.

 • Container Flat Escape
  Spelen
  Container Flat Escape
  237 keer gespeeld

  Er moet toch een manier zijn om uit deze scheepscontainers te komen. Misschien ligt er wel een aanwijzing in die kastjes of hebben die mysterieuze kistjes er iets mee te maken. Denk je dat jij de uitgang kunt vinden in dit online spel?

 • Container Flat Escape 5
  Spelen
  Container Flat Escape 5
  265 keer gespeeld

  Je zit weer opgesloten in een scheepscontainer. Denk je dat jij kunt ontsnappen? Er is maar één manier om daar achter te komen. Zoek de voorwerpen en aanwijzingen in dit ontsnappingsspel.

 • De milkshakemissie
  Spelen
  De milkshakemissie
  0 keer gespeeld

  Deze oranje meneer heeft zin in een heerlijke kokosmilkshake! Los de leuke puzzels op om de ingrediënten te vinden voor de lekkerste milkshake ooit!

 • Het toverbos
  Spelen
  Het toverbos
  189 keer gespeeld

  Deze jongen heeft een geheimzinnige deur geopend op de zolderkamer van zijn grootouders. Nu is hij in een magische wereld beland met pratende eekhoorns en knorrige elfjes. Kun jij hem helpen om terug te keren naar zijn eigen wereld in dit avontuurlijke klikspel?