Verhaalspellen

 • Ontsnapping uit de gevangenis
  Spelen
  Ontsnapping uit de gevangenis
  88763 keer gespeeld

  Iemand heeft je een taart gestuurd. Zou er iets in zitten waarmee je kunt ontsnappen?

 • Ontsnapping uit een schone badkamer
  Spelen
  Ontsnapping uit een schone badkamer
  10652 keer gespeeld

  Een frisse badkamer is altijd fijn maar het kan toch wel vies tegenvallen als je erin opgesloten zit. Kun jij een manier vinden om te ontsnappen in dit leuke online spel?

 • FNAF World
  Spelen
  FNAF World
  8851 keer gespeeld

  Er is iets vreemds aan de hand in dit koninkrijk vol robotdieren. Pas op dat de robotmonsters je niet te pakken krijgen in dit ouderwetse online spel dat is gebaseerd op het populaire Five Nights at Freddy's.

 • Ontsnapping uit de berghut
  Spelen
  Ontsnapping uit de berghut
  7118 keer gespeeld

  Deze hut staat op een majestueuze berghelling en het is er alles behalve knus en gezellig. Daarom zit er maar één ding op: maak dat je wegkomt, en snel. Ga op zoek naar aanwijzingen en voorwerpen die je helpen ontsnappen in dit spannende zoek-en-vind spel.

 • Living Room Escape
  Spelen
  Living Room Escape
  5225 keer gespeeld

  Kun jij alle puzzels oplossen en uit de woonkamer ontsnappen in het leuke online spel Living Room Escape?

 • Youtuber's Saw Game
  Spelen
  Youtuber's Saw Game
  5185 keer gespeeld

  Een moordenaar heeft enkele van de meest bekende YouTubers ontvoerd en alleen jij kan hem tegenhouden. Kun jij de moordenaar opsporen en ervoor zorgen dat hij achter slot en grendel zit zodat hij geen kwaad meer kan doen?

 • Container Flat Escape
  Spelen
  Container Flat Escape
  1700 keer gespeeld

  Er moet toch een manier zijn om uit deze scheepscontainers te komen. Misschien ligt er wel een aanwijzing in die kastjes of hebben die mysterieuze kistjes er iets mee te maken. Denk je dat jij de uitgang kunt vinden in dit online spel?

 • Ontsnapping uit een hangar
  Spelen
  Ontsnapping uit een hangar
  1670 keer gespeeld

  Denk je dat het je lukt om uit deze legerhangar te ontsnappen? Ga op zoek naar handige objecten en maak dat je wegkomt in dit spannende spel.

 • Desert Camp Escape
  Spelen
  Desert Camp Escape
  1595 keer gespeeld

  Is er een manier waarop je uit dit gevaarlijke kamp in de woestijn kunt ontsnappen? Daar kom je maar op één manier achter! Verzamel de waardevolle voorwerpen en zoek de uitgang in dit online spel.

 • Griezelkelder: ontsnapping deel 1
  Spelen
  Griezelkelder: ontsnapping deel 1
  1353 keer gespeeld

  In dit spannende puzzelspel zit jij opgesloten in een enge kelder en nu moet je zien te ontsnappen. Ga op zoek naar voorwerpen en aanwijzingen waardoor je kunt vluchten.

 • Container Flat Escape 6
  Spelen
  Container Flat Escape 6
  1294 keer gespeeld

  O nee! Je zit alweer opgesloten in een scheepscontainer! Dit zou wel eens de lastigste ontsnapping ooit kunnen worden. Denk je dat het jou toch lukt?

 • Container Flat Escape 5
  Spelen
  Container Flat Escape 5
  1266 keer gespeeld

  Je zit weer opgesloten in een scheepscontainer. Denk je dat jij kunt ontsnappen? Er is maar één manier om daar achter te komen. Zoek de voorwerpen en aanwijzingen in dit ontsnappingsspel.

 • Container Flat Escape 4
  Spelen
  Container Flat Escape 4
  1222 keer gespeeld

  Je zit weer vast in een scheepscontainer! Denk je dat jij de weg naar buiten kunt vinden in dit uitdagende ontsnappingsspel?

 • Vlucht uit een blauw pakhuis: deel 2
  Spelen
  Vlucht uit een blauw pakhuis: deel 2
  1196 keer gespeeld

  Het avontuur gaat verder in dit aanwijzen-en-klikkenspel. Welkom bij dit enge magazijn. Kun jij de weg naar buiten vinden? Zoek de aanwijzingen en hulpmiddelen waarmee je kunt ontsnappen.

 • De grote bos ontsnapping
  Spelen
  De grote bos ontsnapping
  1013 keer gespeeld

  Dit coole grote gebouw in het bos heeft lekker veel ruimte maar het is er wel een beetje saai. Probeer te ontsnappen en terug te keren naar de stad in dit leuke online spel.

 • Freddy's Bomb
  Spelen
  Freddy's Bomb
  938 keer gespeeld

  Wat is het ergste dat je kan overkomen op je eerste werkdag als nachtportier in een pizzeria vol moordende robots? Nou, van alles eigenlijk, maar gelukkig heb jij een zak met bommen bij je. Eens kijken of je het een week volhoudt in dit restaurant terwijl je je ondertussen al knallend een weg baant naar elke uitgang die je maar kunt vinden in dit bloedstollende online spel.

 • Brick Building Escape
  Spelen
  Brick Building Escape
  937 keer gespeeld

  Je bevindt je in een afgesloten kamer in een mysterieus gebouw. Kun jij je een weg naar de uitgang banen in dit online spel? Probeer eerst maar eens de code te vinden voor het kastje in de hoek.

 • Container Flat Escape 3
  Spelen
  Container Flat Escape 3
  889 keer gespeeld

  Het avontuur gaat verder. Kun jij weer uit deze scheepscontainers ontsnappen? Verzamel de voorwerpen en aanwijzingen om de uitgang te vinden in dit uitdagende ontsnappingsspel.

 • Breindief
  Spelen
  Breindief
  792 keer gespeeld

  In dit lab liggen hersenen van enkele van de slimste wetenschappers en leiders ter wereld maar helaas worden ze keer op keer gestolen. Zou de mysterieuze Dr. Cloven de dief kunnen zijn? Ontdek het zelf in dit avontuurlijke zoek-en-vind spel. Verzamel aanwijzingen en bewijsmateriaal om de echte dader te kunnen aanwijzen.

 • Ontsnapping uit het poppenhuis
  Spelen
  Ontsnapping uit het poppenhuis
  770 keer gespeeld

  Je zit opgesloten in een van de kamers van een poppenhuis. Maar er moet toch een manier zijn om weg te komen. Denk je dat het jou lukt om te ontsnappen in dit spannende online spel?

 • Gesloten winkel ontsnapping
  Spelen
  Gesloten winkel ontsnapping
  715 keer gespeeld

  Je hebt jezelf in een winkel opgesloten. Is er een manier om weg te komen? Zoek de verborgen voorwerpen en aanwijzingen die je helpen bij het oplossen van de puzzels waarmee je vrij komt. Als je gefocust blijft, kom je er zeker uit in dit online ontsnappingsspel.

 • Desert Road: Vinnie's Rampage
  Spelen
  Desert Road: Vinnie's Rampage
  698 keer gespeeld

  Vinnie dacht dat hij er wel tussen uit kon knijpen met deze koffer vol cash geld. Mooi niet! Een klein legertje aan tuig zit op zijn hielen! Als hij een schijn van kans wil maken om heelhuids van deze verlaten snelweg af te komen, heeft hij echt jouw hulp nodig. Help Vinnie om korte metten met ze te maken voordat ze hem van de weg afduwen in dit spannende actiespel.

 • FNAF: Afton's Nightmare
  Spelen
  FNAF: Afton's Nightmare
  578 keer gespeeld

  De nachtmerrie gaat verder in dit angstaanjagende spel dat is geïnspireerd op de wereld van Five Nights at Freddy's. Het loopt nu echt uit de klauwen in de beroemde pizzeria. Denk je dat jij het een week lang kunt volhouden tegen de doorgedraaide robots? En de feestverlichting is ook al kapot...

 • Container Flat Escape 2
  Spelen
  Container Flat Escape 2
  549 keer gespeeld

  Ga opnieuw op avontuur in dit online spel. Kun jij uit deze mysterieuze scheepscontainers ontsnappen? Zoek de voorwerpen en kijk hoe ver je komt.

 • Freak Out Kid Freaking Out
  Spelen
  Freak Out Kid Freaking Out
  533 keer gespeeld

  Deze knaap heeft het niet meer, omdat hij zijn werk niet kan doen! Help hem puzzels oplossen en verborgen objecten vinden in dit geweldige, coole 2D browserspel, Freak Out Kid Freaking Out.

 • Stick RPG 2
  Spelen
  Stick RPG 2
  518 keer gespeeld

  Deze stickman staat op het punt om naar een andere dimensie te worden afgeschoten in dit grapppige online spel. Sluit je bij hem aan en verken samen de mysterieuze Paper Thin City. Denk je dat jij hem weer veilig thuis kunt krijgen in deze bijzondere RPG?

 • Ontsnapping uit een gemetselde ruimte
  Spelen
  Ontsnapping uit een gemetselde ruimte
  460 keer gespeeld

  Je bent net wakker geworden in een vreemde kamer met gemetselde muren en je hebt geen idee hoe je hier bent beland. Verzamel voorwerpen en gebruik ze om te ontsnappen in dit mysterieuze zoek- en klikspel.

 • Middeleeuwse fortontsnapping: Afl. 1
  Spelen
  Middeleeuwse fortontsnapping: Afl. 1
  445 keer gespeeld

  Dit fort was ooit de plaats van een felle strijd. Het is nu voorbij en jij bent misschien de enige overlevende. Vind jij een manier om te ontsnappen in dit uitdagende aanwijs- en klik avonturenspel?

 • Sift Heads: World 5
  Spelen
  Sift Heads: World 5
  434 keer gespeeld

  Ze dachten dat dit de meest makkelijke taak uit hun carrière zou zijn, maar o, wat hadden ze het mis. Sluit je aan bij de Sift Heads terwijl ze zich een weg banen uit een jungle vol huurlingen in dit spannende actiespel.

 • Vlucht uit een oud dorp: deel 2
  Spelen
  Vlucht uit een oud dorp: deel 2
  408 keer gespeeld

  Het avontuur in dit vreemde dorp wordt voortgezet en jij zit opgesloten in een huisje. Denk je dat je kunt wegkomen? Misschien lukt het als je alle aanwijzingen en voorwerpen vindt in dit zoek-en-vind spel.

 • Ridiculous Text Adventure
  Spelen
  Ridiculous Text Adventure
  315 keer gespeeld

  Dan heeft een nieuwe AI-assistent cadeau gekregen die behoorlijk lastig is. Kun jij hem helpen om erachter te komen hoe hij ermee om moet gaan in dit vreemde op tekst gebaseerde spel? Als je niets doet, dan draait hij misschien wel helemaal door.

 • Alice is Dead 1
  Spelen
  Alice is Dead 1
  314 keer gespeeld

  Alice is in een mysterieuze wereld vol vreemde wezens beland. Denk je dat ze levend weer thuiskomt?

 • Prinsessentaart
  Spelen
  Prinsessentaart
  312 keer gespeeld

  Iedereen houdt van taart, maar hoe ver ga jij voor een stuk? Verken de wildernis en ga op zoek naar aanwijzingen in dit avontuurlijke spelletje!

 • Wraakzuchtige hond
  Spelen
  Wraakzuchtige hond
  301 keer gespeeld

  Deze hond zit in een lastige situatie. Zijn eigenaar heeft hem aan een boom vastgebonden en is ervandoor gegaan. Kun jij hem een handje helpen? Misschien wordt het tijd om wraak te nemen in dit vreemde en wilde online spel.

 • Love Chase
  Spelen
  Love Chase
  281 keer gespeeld

  Chase is niet alleen zijn baan kwijtgeraakt, maar ook nog eens gedumpt door zijn vriendin. Kun jij hem een handje helpen in het leuke 'point-and-click'-spel Love Chase?

 • Sort the Court!
  Spelen
  Sort the Court!
  274 keer gespeeld

  Zwaar is het hoofd dat de kroon draagt, vooral in dit dwaze koninkrijk! Neem de troon over en maak beslissingen die het rijk doet bloeien of instorten. Vraag advies aan curieuze inwoners, huur spionnen in, bekostig projecten en meer in dit maffe simulatiespel.