UEFA-cup Spelletjes

 • Puppet Soccer Champions
  Spelen
  Puppet Soccer Champions
  32151 keer gespeeld

  Heb jij de gouden schoen van Messi? De vaardigheden van Neymar, de snelheid van Cristiano Ronaldo? Strik je veters en trek je shirt aan: dit spel is gemaakt voor jou!

 • World Cup 2010: Penalty Shootout
  Spelen
  World Cup 2010: Penalty Shootout
  19771 keer gespeeld

  Soms wordt de wedstrijd door penalty's beslist. Zorg dat jij de meeste punten scoort!

 • England Soccer League
  Spelen
  England Soccer League
  10707 keer gespeeld

  Het is tijd voor de Premier League en wat betekent dat? Meer voetbal, meer plezier, meer sport en meer hooligans. Selecteer een van de Engelse voetbalclubs en probeer zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.

 • Football Headz Cup
  Spelen
  Football Headz Cup
  10446 keer gespeeld

  Het gekste voetbaltoernooi ter wereld gaat zo beginnen! Kies je team en maak je op voor een pittige wedstrijd!

 • Toon Cup 2016
  Spelen
  Toon Cup 2016
  9557 keer gespeeld

  Kies je favoriete land en vervolgens 3 toons in dit fantastische cartoonspel, Toon Cup 2016! De knoppen leer je snel genoeg en de 2D-plaatjes zien er prachtig uit! Ga ervoor in dit voetbalspel!

 • Puppet Football League Spain
  Spelen
  Puppet Football League Spain
  8298 keer gespeeld

  Dit krankzinnige voetbalspel ga je helemaal te gek vinden. Doe mee met deze poppetjes op het veld wanneer ze aan hun volgende wedstrijd beginnen. Kun jij ze naar de top van het klassement leiden?

 • Speed Play Soccer 4
  Spelen
  Speed Play Soccer 4
  7446 keer gespeeld

  In dit uitdagende voetbalspel kun je kiezen uit vijf verschillende toernooien. Selecteer je favoriete team en probeer binnen de tijd zoveel mogelijk doelpunten te scoren.

 • Poppenvoetbal: kampioenen 2015
  Spelen
  Poppenvoetbal: kampioenen 2015
  5892 keer gespeeld

  Kleine spelers met GROTE en dappere harten. Kun jij net zo goed voetballen als Messi, Neymar of Ronaldo? Doe je voetbalschoenen dan maar aan en probeer de ultieme kampioen te worden. Voer ongelooflijke voetbalstunts uit en speel prestaties vrij om gesponsord te worden. Hoor je het publiek? Maak je klaar om te scoren!

 • FC Barcelona: Ultimate Rush
  Spelen
  FC Barcelona: Ultimate Rush
  5859 keer gespeeld

  De spelers van dit Europese voetbalteam gaan de straten van Barcelona op om wat broodnodig geld in te zamelen. Sluit je bij ze aan terwijl ze zich al springend, glijdend en knallend een weg banen door dit waanzinnige sportspel.

 • Italiaanse keeper
  Spelen
  Italiaanse keeper
  4631 keer gespeeld

  Laat de hele wereld zien dat jij geen enkele bal doorlaat. Help je team die beker in handen te krijgen!

 • Heads Arena: Soccer All Stars
  Spelen
  Heads Arena: Soccer All Stars
  4510 keer gespeeld

  Stap samen met een stel krankzinnige voetbalsterren het veld op. Doe mee aan een episch toernooi of speel gewoon een snel potje. Wat je ook kiest, je zult je zeker nooit vervelen in dit superleuke mobiele spel.

 • Voetbal in Spanje
  Spelen
  Voetbal in Spanje
  3965 keer gespeeld

  Denk jij dat je de mooiste doelpunten kunt scoren in dit verslavende sportspel voor je browser? Begin dan maar alvast op te warmen voor Voetbal in Spanje! Ga voor de goal! Translators: Get pumped = to get excited

 • Vrije trappen in 3D
  Spelen
  Vrije trappen in 3D
  3912 keer gespeeld

  De strijd om het kampioenschap begint hier! Jouw vrije trappen kunnen je team een plekje in de eindrondes opleveren!

 • Goalkeeper Challenge
  Spelen
  Goalkeeper Challenge
  3884 keer gespeeld

  Kun jij dit doel verdedigen en ervoor zorgen dat de tegenpartij kansloos is? Ze komen met bliksemsnelle bewegingen op je af dus toon geen genade in dit actievolle voetbalspel.

 • Penalty: Euro 2016
  Spelen
  Penalty: Euro 2016
  3353 keer gespeeld

  Neem het op tegen de beste voetbalteams van over de hele wereld in dit geweldige sportspelletje. Bepaal de kracht en de richting en schop de bal in het doel. Daarna worden de rollen omgedraaid en moet jij de bal zien tegen te houden!

 • Crossing Cup
  Spelen
  Crossing Cup
  2748 keer gespeeld
 • Foot Chinko: World Cup
  Spelen
  Foot Chinko: World Cup
  2122 keer gespeeld

  Een spannend voetbaltoernooi staat op het punt om af te trappen! Maar dit is geen normaal toernooi! In deze wilde game die sport met pachinko combineert kan je vette power-ups kopen om de keeper van je tegenstander te bevriezen, de spelers van het andere team af te maken en nog veel meer! Kies je favoriete team en maak het veld onveilig!

 • Football Heads: Championship League 2016-2017
  Spelen
  Football Heads: Championship League 2016-2017
  1697 keer gespeeld

  Enkele van de meeste beroemde voetballers staan op het punt om tegen elkaar te spelen. Speel een snel potje voetbal of zet alles op alles in de kampioenschapsmodus van dit spannende sportspel. Je kunt zelfs het weer bepalen en de reacties van fans voordat je het veld op loopt. Moedigen ze je aan of wordt je keihard uitgejoeld?

 • 3D-penalty schieten
  Spelen
  3D-penalty schieten
  1263 keer gespeeld

  In dit intense voetbalspel sta jij oog in oog met de keeper. Hoeveel doelpunten kun je scoren? Je team rekent op je, dus pak die bal en scoor de ene penalty na de andere. Succes!

 • Heads Arena: Euro Soccer
  Spelen
  Heads Arena: Euro Soccer
  1019 keer gespeeld

  Kies je favoriete team en maak je klaar voor een toernooi of speel gewoon een snel potje voetbal. Kun jij je land naar de overwinning leiden in dit waanzinnige online spel?

 • Spanish Liga 2016
  Spelen
  Spanish Liga 2016
  977 keer gespeeld

  Zet je schrap voor de strijd en sta oog in oog met je tegenstander in dit spannende voetbalspel, Spanish Liga 2016! De 3D-graphics zijn fantastisch en ook de besturing heb je binnen een mum van tijd onder de knie!

 • Wereldvoetbal 2
  Spelen
  Wereldvoetbal 2
  891 keer gespeeld

  In deze online sportgame gaat een legendarisch voetbaltoernooi van start en tientallen internationale supersterren zullen de show gaan stelen. Gaat jouw lievelingsteam de finale halen? Dat hangt af van je virtuele talenten op het veld. Probeer goal na goal te scoren en met alle macht die toernooibeker te winnen.

 • Bola Game
  Spelen
  Bola Game
  791 keer gespeeld

  Kies een team, selecteer je kleuren en schop je een weg naar de overwinning.

 • Foot Chinko: Euro 2016
  Spelen
  Foot Chinko: Euro 2016
  662 keer gespeeld

  Bereid je voor op het EK 2016 met dit waanzinnige spel waarin voetbal met pachinko wordt gecombineerd. Kies je favoriete wedstrijd en probeer zoveel mogelijk doelpunten te scoren. Zorg alleen wel dat je de andere spelers en de gekke supporters niet raakt.

 • 2018 Voetbalcupgevoel
  Spelen
  2018 Voetbalcupgevoel
  660 keer gespeeld

  Sluit je aan bij je favoriete nationale elftal in de strijd om faam in dit beurtgebaseerde voetbalspel. Haal jij de top van de toernooiranglijst? Dat hangt er helemaal vanaf of je al je zetten goed hebt gepland. Kan jij tientallen goals scoren voordat het laatste fluitje klinkt en die felbegeerde beker mee naar huis nemen?

 • The Champions 2016: World Domination
  Spelen
  The Champions 2016: World Domination
  632 keer gespeeld

  Duik in de wereld van voetbal in dit coole browserspel, The Champions 2016: World Domination! Vorm je eigen team, geef je team een naam en kleur en houd je spelers in topconditie terwijl je samen de wereld rondreist!

 • Pele Soccer Legend
  Spelen
  Pele Soccer Legend
  549 keer gespeeld

  Pele Soccer Legend

 • Penalty's nemen: EK 2016
  Spelen
  Penalty's nemen: EK 2016
  525 keer gespeeld

  Maak een keuze uit je favoriete voetbalteams van over de hele wereld en verdedig je doel in dit spannende sportspelletje. Hoeveel doelpunten kun jij maken?

 • Euro Penalty 2016
  Spelen
  Euro Penalty 2016
  495 keer gespeeld

  Maak de meest fantastische doelpunten in het actierijke sportspelletje Euro Penalty 2016! Stel je voetbalvaardigheden op de proef en laat de keeper alle hoeken van het doel zien!

 • Super Soccer Noggins PvP
  Spelen
  Super Soccer Noggins PvP
  438 keer gespeeld

  Enkele van de grootste voetbalspelers uit de hele wereld nemen het tegen elkaar op in een coole wedstrijd. Speel mee in dit maffe en wilde sportspel en leid je favoriete team naar de overwinning.

 • Snel voetballen 3
  Spelen
  Snel voetballen 3
  419 keer gespeeld

  Het valt niet mee om de finale van het WK te bereiken. Denk je dat het jou wel lukt?

 • Strafschoppen
  Spelen
  Strafschoppen
  415 keer gespeeld

  Je team rekent op jou. Loop naar de stip en schiet zo veel mogelijk strafschoppen in het doel. Hoeveel keer zal het jou lukken om raak te schieten in dit spannende sportspel?

 • Soccer Heads
  Spelen
  Soccer Heads
  393 keer gespeeld

  Kies een van de spelers van je favoriete team en ga het veld op. Hoeveel doelpunten kun jij scoren? Je moet alleen wel je hoofd gebruiken in dit grappige voetbalspel.

 • Zball 3: Football
  Spelen
  Zball 3: Football
  376 keer gespeeld

  Laat de bal over het platform rollen zonder dat hij eraf valt in het derde vervolg op het populaire vaardigheidsspelletje. Verzamel de vlaggen om je favoriete voetbalteam te kopen en probeer je einddoel te bereiken. Veel plezier met Zball!

 • Goal Champion
  Spelen
  Goal Champion
  317 keer gespeeld

  Doe je uiterste best om te winnen in dit gloednieuwe voetbalspel! In Goal Champion sta je oog in oog met de doelman en je moet alles uit de kast trekken om die score te behalen!

 • Euro Football Kick 2016
  Spelen
  Euro Football Kick 2016
  294 keer gespeeld

  Toer de wereld rond en speel tegen enkele van de beste voetbalteams uit de voetbalgeschiedenis! Selecteer het team waarmee je wilt spelen in Euro Football Kick 2016, maar let op, de teams waartegen je moet spelen zullen steeds sterker zijn!