Schaakspellen

 • Schaakuitdagingen
  Spelen
  Schaakuitdagingen
  2251 keer gespeeld

  Rupert, de gruwelijke Rode Koning, daagt je uit voor een aantal intense schaakscenario's. Kan jij hem met zo min mogelijk zetten schaakmat zetten in alle lastige levels van deze unieke schaakgame? Je kunt handige bommen verzamelen om je te helpen als je vast komt te zitten en je niet meer weet wat je moet doen.

 • Schaakmeester
  Spelen
  Schaakmeester
  3339 keer gespeeld

  Neem het op tegen een vriend of de computer in dit uitdagende schaakspel. De klok tikt. Kun jij je tegenstander schaakmat zetten voordat de tijd om is?

 • SparkChess-spel
  Spelen
  SparkChess-spel
  4819 keer gespeeld

  De vonken spatten ervan af als je je geniale strategie tentoonspreidt in SparkChess! Daag jezelf uit met vier moeilijkheidsgraden, elk met een andere speelstijl. Wees je tegenstander te slim af en speel je spel opnieuw om van je fouten te leren en de volgende ronde beter te doen. SparkChess stelt je schaakkunst echt op de proef!

 • Slimme schakers
  Spelen
  Slimme schakers
  1819 keer gespeeld

  Dit schaakspel heeft drie verschillende moeilijkheidsniveaus: perfect dus voor beginners én meesters!

 • Schaken in Flash 3
  Spelen
  Schaken in Flash 3
  1364 keer gespeeld

  Schaken is nog steeds een van de meest intrigerende bordspellen ter wereld. Al duizenden jaren proberen spelers de koning van hun tegenstander te pakken te krijgen, terwijl ze hun eigen stukken beschermen. Ben jij klaar voor een potje in dit vervolg op het uitdagende schaakspelletje?

 • Schaakklassieker
  Spelen
  Schaakklassieker
  17513 keer gespeeld

  Het is altijd goed om klassiekers uit de kast te trekken en je uiterste best te doen in Chess Classic, een van de meest populaire bordspellen ooit. Neem het op tegen de computer of een vriend in dit tijdloze vaardigheidsspel.

 • Chess Game
  Spelen
  Chess Game
  8540 keer gespeeld

  Ben jij een ware schaakgenie? Grijp nu je kans! Speel online tegen levensechte of virtuele tegenstanders en blijf oefenen om een grootmeester te worden. Bescherm de koning, koste wat kost!

 • Easy Chess
  Spelen
  Easy Chess
  15137 keer gespeeld

  Schaken voor beginners in deze Easy Chess game.

 • Chess 3D
  Spelen
  Chess 3D
  148 keer gespeeld

  Laat zien hoe goed je kunt schaken met deze nieuwe 3D-versie. De geweldige graphics zijn een lust voor het oog. Kun jij alle levels voltooien? Kom maar op dan!

 • Chess 3D
  Spelen
  Chess 3D
  506 keer gespeeld

  Je vindt geen mooier virtueel schaakspel als deze 3D-versie met een houten schaakbord en prachtig versierde houten schaakstukken. Maar pas op, de inzet is nog even hoog en de gameplay is nog net zo wreed.

 • Chinese Chess
  Spelen
  Chinese Chess
  20 keer gespeeld

  Een schaakspel met mooi vormgegeven Chinese schaakstukken.

 • De 8 koninginnen des doods
  Spelen
  De 8 koninginnen des doods
  44 keer gespeeld

  Denk jij dat je deze uitdagende schaakpuzzel kunt oplossen? Hier zijn acht koninginnen. Kun jij ze op zo'n manier op het bord zetten dat ze elkaar niet kunnen aanvallen? Het is een stuk lastiger dan het lijkt. Als jij dit unieke spel weet te voltooien, mag je je gerust een echte schaakgrootmeester noemen.

 • Schaakmaniak
  Spelen
  Schaakmaniak
  255 keer gespeeld

  Neem het op tegen verschillende tegenstanders in dit uitdagende schaakspelletje. Verplaats je stukken op strategische wijze over het bord. Kun jij je tegenstander schaakmat zetten?

 • Schaken in stijl
  Spelen
  Schaken in stijl
  39 keer gespeeld

  Deze meisjes zijn dol op schaken, maar ze houden nog meer van kleren.

 • Schaken: klassiek
  Spelen
  Schaken: klassiek
  123 keer gespeeld

  Kun jij de computer schaakmat zetten in deze online versie van het klassieke spel? Laat zien dat jij de slimste bent en probeer als eerste zijn koning te pakken te krijgen.

 • Flash Chess
  Spelen
  Flash Chess
  58 keer gespeeld

  Speel dit schaakspel met 2 personen.

 • No More King
  Spelen
  No More King
  267 keer gespeeld

  Verover alle stukken op het bord! In dit puzzelspelletje dat is gebaseerd op schaken, moet je alle koningen veroveren. Torens kunnen horizontaal en verticaal worden verplaatst. Lopers kun je alleen diagonaal verplaatsen. Gebruik alle stukken, inclusief de paarden, om de koning te grazen te nemen.

 • Paardenmissie
  Spelen
  Paardenmissie
  50 keer gespeeld

  Help dit paard om de mysterieuze poort te openen. Verplaats je paard volgens de schaakregels over het bord. Vind de juiste sleutel en ga naar de poort. Verzamel appels, edelstenen, bokalen en andere speciale voorwerpen om je missie te voltooien.

 • Reizend paard
  Spelen
  Reizend paard
  37 keer gespeeld

  Zet je hersens aan het werk en maak je klaar voor een unieke schaakuitdaging waar je lang op kunt blijven puzzelen. Hoe vaak kun jij dit paard verplaatsen zonder hem op hetzelfde vakje terecht te laten komen? Kun jij het hele schaakbord rond gaan in dit uitdagende schaakspelletje?

 • Robo Chess
  Spelen
  Robo Chess
  410 keer gespeeld

  Ga de uitdaging aan tegen een slimme en pratende schaakrobot!

 • 3d Schaken
  Spelen
  3d Schaken
  269 keer gespeeld

  Zeer realistisch schaakspel!

 • Flitsschaak 2
  Spelen
  Flitsschaak 2
  23 keer gespeeld

  Zet de koning van je tegenstander mat en win het spel in een flits. Klaar voor een goeie schaakpartij? Schaak!

 • Touch Chess
  Spelen
  Touch Chess
  29 keer gespeeld

  Schaak op je mobiele telefoon! Verplaats elk stuk individueel en strategisch om het leger van je tegenstander te veroveren. Zet de koning van je tegenstander schaakmat en bekijk zelfs zetten uit het verleden in een tekstgeschiedenis. Potje schaken? Schaakmat!

 • Schaakstrategie
  Spelen
  Schaakstrategie
  434 keer gespeeld

  Op het slagveld van de schaakspellen kan er maar één de winnaar zijn! Bouw een leger op dat groot genoeg is om het kasteel van de vijand te bestormen, en neem zijn land in bezit. Maak oorlogsbouwwerken om nieuwe typen legers vrij te spelen en naar het slagveld te sturen. Degene met de beste strategie wint in Schaakstrategie!

 • Smart Chess
  Spelen
  Smart Chess
  872 keer gespeeld

  Daag jezelf uit tegen een ongelooflijk slimme tegenstander in schaakpartijen, in Smart Chess. Verzin een winnende strategie waarbij je misschien een paar stukken verliest, maar die voor de overwinning zal zorgen! Je zult nooit meer het onderspit delven tegen zo'n slimme tegenstander!

 • Ultimate Chess
  Spelen
  Ultimate Chess
  213 keer gespeeld

  Geniet van klassiek schaken in executiestijl! Ga de ultieme uitdaging van cartoon schaken aan tegen het leger van je tegenstander. Denk vooruit en plan elke zet strategisch om de executie van je leger te voorkomen. Poog de koning van je vijand te pakken, maar pas op, je stuk wordt op gruwelijke wijze gedood als je in het nauw zit. Meesters van het schaken, maak je klaar voor een bloedige strijd!

 • Junior Chess
  Spelen
  Junior Chess
  319 keer gespeeld

  This version of the classic board game is perfect for beginners of all ages. Can you checkmate your virtual opponent and capture as many of their pieces as possible? It’s time to find out!

 • Crazy Chess
  Spelen
  Crazy Chess
  27 keer gespeeld

  Versla als het witte paard de zwarte pionnen voordat ze het kasteel bereiken.

 • 3D-ruimteschaken
  Spelen
  3D-ruimteschaken
  81 keer gespeeld

  Met dit geweldige driedimensionale schaakspel in de ruimte ben je urenlang zoet. Speel een futuristisch potje schaken tegen de computer. Heb je nog een paar strategische zetten achter de hand?

 • Duchess Swan Dress-Up
  Spelen
  Duchess Swan Dress-Up
  43 keer gespeeld

  Deze prachtige jongedame wil graag dat alle ogen op haar zijn gericht in het nieuwe aankleedspel Duchess Swan Dress-Up, speciaal voor meisjes. Kies uit talloze mode-artikelen voor urenlang speelplezier!

 • Better Than Chess
  Spelen
  Better Than Chess
  66 keer gespeeld

  Daag een vriend, online tegenstander of de computer uit in dit 3D-schaakspel. Maar dat is niet alles! Stel tijdslimieten in voor elke zet en meer. Leid jij je schaakstukken naar de overwinning of zal je koning ten onder gaan?

 • Schaken op het kerkhof
  Spelen
  Schaken op het kerkhof
  157 keer gespeeld

  Ga naar deze mysterieuze begraafplaats en bereid je voor op een griezelig schaakpotje. In plaats van schaakstukken moet je zombies verslaan. Kun jij alle monsters onschadelijk maken in dit unieke schaakspelletje?