Party Spelletjes

 • Bob de slak 2
  Spelen
  Bob de slak 2
  27559 keer gespeeld

  Bob de slak is terug en deze keer moet hij naar de verjaardag van zijn opa!

 • Naar het modefeest
  Spelen
  Naar het modefeest
  5665 keer gespeeld

  Gwen, Gabriella en Grace zijn bijna te laat voor het feest! Kun jij ze helpen?

 • Feestprimeur: prinsessenstijl
  Spelen
  Feestprimeur: prinsessenstijl
  3906 keer gespeeld

  Deze prinses organiseert haar eerste feestje maar ze heeft geen idee welk thema ze moet kiezen. Zou jij haar een handje kunnen helpen? Kies samen met haar een thema uit, versier het huis en verwelkom de gasten in dit leuke online spel voor meiden.

 • Dol op winkelen: strandmodellen
  Spelen
  Dol op winkelen: strandmodellen
  2754 keer gespeeld

  Zon, zand en winkels! Dit leuke winkelspelletje heeft het allemaal! Kun jij de perfecte jurk vinden?

 • Prinses op het Coachella Festival
  Spelen
  Prinses op het Coachella Festival
  2496 keer gespeeld

  Amerika's jaarlijkse en vetste muziekfestival staat voor de deur en deze prinses is er helemaal klaar voor. Help haar aan een coole Coachella-stijl op basis van haar favoriete nummers in dit make-overspel voor meiden.

 • Animals In The City
  Spelen
  Animals In The City
  1971 keer gespeeld

  Deze test onthult iedere dag in wat voor feestbui je bent!

 • Avie Pocket: verjaardag
  Spelen
  Avie Pocket: verjaardag
  994 keer gespeeld

  Avie is klaar voor haar beste verjaardagsfeestje ooit! Duik de bakkerij in om een heerlijke verjaardagstaart te bakken en kleed Avie aan als een echte jarige Job. Doe mee aan allerlei activiteiten om Avies verjaardag te vieren!

 • BFF's: huisfeestje
  Spelen
  BFF's: huisfeestje
  810 keer gespeeld

  Deze BFF's hebben besloten om vanavond thuis te blijven, maar dat betekent niet dat ze gewoon rondhangen om naar films te kijken. Nee, ze een leuke quiz doen, experimenteren met nieuwe make-upkleuren en een paar van hun favoriete outfits aantrekken. Doe met ze mee in deze online game voor meiden.

 • Prinses: eerste studentenfeestje
  Spelen
  Prinses: eerste studentenfeestje
  787 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen moeten wennen aan het studentenleven. Kun jij ze helpen hun kamer in te richten, een paar coole outfits te kiezen en zich klaar te maken voor het eerste feestje aan hun nieuwe opleiding in dit aankleed- en ontwerpspel voor meiden?

 • Prinsessen: tuinfeest
  Spelen
  Prinsessen: tuinfeest
  640 keer gespeeld

  Het is een prachtige dag en deze prinses heeft besloten om al haar vriendinnen uit te nodigen voor een relaxt feestje in de achtertuin. Natuurlijk moeten ze een leuke outfit aantrekken. Kan jij ze helpen kiezen wat ze aan moeten trekken en nog veel meer in deze online aankleedgame?

 • Princess Beach Party
  Spelen
  Princess Beach Party
  634 keer gespeeld
 • Feestelijke outfits
  Spelen
  Feestelijke outfits
  479 keer gespeeld

  Cassie en haar moeder gaan naar een verjaardagsfeest. Ga samen op pad om leuke kleren uit te kiezen en kies meteen ook wat speelgoed voor Cassie uit.

 • Fun Face-schilderfeestje
  Spelen
  Fun Face-schilderfeestje
  464 keer gespeeld

  Deze coole tiener geeft een feestje met een boel gezichtsverf. Kun jij haar helpen alles klaar te maken voor de gasten in dit online spel voor meisjes? Ze heeft veel make-up, nodig, moet haar kamer versieren en ook nog een geweldige outfit kiezen!

 • 4-speler schapenfestijn
  Spelen
  4-speler schapenfestijn
  372 keer gespeeld

  Word de allerbèèèèèèè-ste! Je kan je vrienden uitdagen of het tegen de computer opnemen in deze schaapteculaire online game. Kan jij je super-de-luxe schapen vaker over de barrière laten springen dan je tegenstanders?

 • Prinses: Tropische 16-jarige verjaardag
  Spelen
  Prinses: Tropische 16-jarige verjaardag
  352 keer gespeeld

  Deze prinses viert bijna haar zestienjarige vejaardag. Vier samen met haar en haar vriendinnen een onvergetelijk verjaardagsfeest in dit online aankleed- en designspel voor meiden. Ze hebben jouw hulp nodig om drie te gekke outfits en sfeervolle versieringen uit te kiezen.

 • Sweet 16
  Spelen
  Sweet 16
  288 keer gespeeld

  Deze tienerheld viert haar zestiende verjaardag. Ze is over het algemeen heel dapper maar is ze dapper genoeg om haar liefje uit te nodigen? Ontdek het zelf en help haar om een outfit uit te kiezen in dit online aankleed- en ontwerpspel voor meiden.

 • Studentenfeest
  Spelen
  Studentenfeest
  276 keer gespeeld

  Deze drie studenten organiseren een cool feest en jij bent uitgenodigd. Help ze eerst om coole outfits uit te kiezen: gaan ze voor hun favoriete outfit of gaan ze verkleed als cheerleader? Stort je daarna in het feest: eet verjaardagstaart, maak foto's en zing mee op karaoke-nummers in dit leuke online spel voor meiden.

 • Koninklijk zomerfeest
  Spelen
  Koninklijk zomerfeest
  272 keer gespeeld

  Het is zomer en deze twee prinsessen willen een feest geven! Maar wordt het een strandfeest of toch een tuinfeest? En wat moeten ze aan? Jij kunt ze vast wel een handje helpen...

 • Princesses: Ice Skating Party
  Spelen
  Princesses: Ice Skating Party
  271 keer gespeeld

  Dit jaar viert Eliza haar verjaardag door een geweldig schaatsfeest te organiseren voor al haar vrienden! Kun jij ze helpen wat warme en comfortabele outfits te kiezen voordat het feest begint in dit online aankleed- en ontwerpspel voor meisjes? Ze kunnen ook jouw hulp goed gebruiken bij de decoraties.

 • Baby PJ Party
  Spelen
  Baby PJ Party
  261 keer gespeeld
 • Heerlijk zomerfeest
  Spelen
  Heerlijk zomerfeest
  250 keer gespeeld

  Dit meisje is uitgenodigd voor een supercool zomerfeest. Haar vrienden willen haar een makeover geven. Doe met ze mee terwijl ze een hele nieuwe stijl voor haar kiezen in dit online spel voor meisjes.

 • Prinsessen: Party op een jacht
  Spelen
  Prinsessen: Party op een jacht
  231 keer gespeeld

  Deze prinsessen hebben een uitnodiging gekregen voor een exclusief feest op een jacht. Help je hen met wat geweldige outfits in dit aankleedspel voor meisjes?

 • Prinsessen feestmarathon
  Spelen
  Prinsessen feestmarathon
  216 keer gespeeld

  Deze prinses houdt een feestje in haar kasteel, dat gewoonweg episch wordt. Kan je haar helpen ervoor te zorgen dat alles klaar is voor haar gasten? Ze heeft wat decoraties nodig en kies een elegante outfit voordat ze aankomen in dit online spel voor meisjes.

 • Modieuze prinsessen: ballonfestival
  Spelen
  Modieuze prinsessen: ballonfestival
  216 keer gespeeld

  Wat doe je aan als je naar een heteluchtballonfestival gaat? Daar proberen deze stijlvolle prinsessen ook achter te komen. Kun jij een mooie outfit voor ze uitkiezen voordat ze naar het festival gaan in dit leuke aankleedspel voor meiden?

 • Glamfeest noodgeval
  Spelen
  Glamfeest noodgeval
  206 keer gespeeld

  Dit hippe meisje heeft een modenoodgeval en ze is ook nog laat voor een feest. Kun jij haar helpen om snel alles op orde te krijgen in dit online make-over spel voor meiden?

 • Barbara's verjaardagsfeestje
  Spelen
  Barbara's verjaardagsfeestje
  199 keer gespeeld

  Barbara's verjaardag staat voor de deur en jij moet haar helpen om alles op orde te krijgen! Help Barbara om er prachtig uit te zien en bak voor haar gasten de mooiste taart met verschillende kleuren en allerlei decoraties!

 • Prinsessen: meerminnenfeest
  Spelen
  Prinsessen: meerminnenfeest
  178 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen leven in de zee. Ze willen een feest geven, maar het dreigt helemaal in de soep te lopen! Een schildpad heeft de oorbellen van een van de prinsessen gestolen en alle versieringen liggen verspreid door de grot. Kun jij ze een handje helpen in dit online spel voor meiden?

 • Prinsessenclub: nachtfeest
  Spelen
  Prinsessenclub: nachtfeest
  175 keer gespeeld

  Deze club is exclusief voor prinsessen en hun vrienden! Vanavond wordt er een cool feest gehouden en jij bent uitgenodigd. Kun je deze drie leden van het koningshuis helpen om eerst de perfecte outfits te kiezen in dit aankleedspel voor meiden? Ze willen ook een foto maken die ze op hun favoriete sociale mediasites kunnen posten.

 • Ellie's vrijgezellenfeest
  Spelen
  Ellie's vrijgezellenfeest
  169 keer gespeeld

  Ellie’s vrienden organiseren voor haar een te gek vrijgezellenfeest! Kan jij een van hen helpen om de perfecte outfit voor het feest te kiezen in deze online game voor meiden? Ze willen ook vlug een foto nemen voordat ze Ellie uitdagen met een grappige quiz over haar verloofde.

 • Jachtfeest voor prinsessen
  Spelen
  Jachtfeest voor prinsessen
  161 keer gespeeld

  Deze prinses wil op haar gloednieuwe jacht een feest geven voor al haar vrienden! Kun jij haar en haar gasten helpen de perfecte outfits te kiezen voor een fantastische dag op het water in dit online aankleedspel voor meiden?

 • Prinsessen: supercool verjaardagsfeest
  Spelen
  Prinsessen: supercool verjaardagsfeest
  154 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen zijn uitgenodigd voor een supervet verjaardagsfeest. Maar wat moeten ze aantrekken? Dat mag jij helemaal zelf bepalen in dit trendy aankleedspel voor meisjes.

 • Belle's feest
  Spelen
  Belle's feest
  152 keer gespeeld

  Belle geeft een feestje voor haar vriendinnen en ze wil dat alles perfect is. Het eten staat al klaar, maar ze kan je hulp goed gebruiken bij het kiezen van een outfit in dit online spelletje.

 • Pusheens verjaardagsfeestje
  Spelen
  Pusheens verjaardagsfeestje
  151 keer gespeeld

  Deze vrolijke kater geeft een verjaardagsfeestje en jij bent ook uitgenodigd. Kun jij Pusheen een handje helpen in dit leuke browserspelletje?

 • Pyamaparty van peuterprinsessen
  Spelen
  Pyamaparty van peuterprinsessen
  142 keer gespeeld

  Deze drie prinsesjes hebben hun eerste pyamaparty en dat moet natuurlijk in stijl gebeuren. Help ze een aantal geweldige outfits te kiezen voordat ze beslissen welke activiteit ze als eerste gaan doen. Zullen ze een theekransje houden? Een selfie maken? Wat karaoke doen? Jij mag het zeggen in dit online spel voor meisjes.

 • Prinses Tandarts en feestmake-up
  Spelen
  Prinses Tandarts en feestmake-up
  142 keer gespeeld

  Deze prinses verheugt zich al tijden op dit feestje, maar nu heeft ze vreselijke kiespijn! Ga met haar mee naar de tandarts om te zien wat er aan de hand is in dit online spel voor meisjes. Zodra je klaar bent, kun je de prinses helpen met haar make-up voordat ze haar vriendinnen achterna gaat op het feestje.

 • Geheim schoolfeest
  Spelen
  Geheim schoolfeest
  134 keer gespeeld

  Deze prinses heeft op school een leaflet gevonden over een geheim schoolfeest. Kun jij haar helpen om aanwijzingen te vinden zodat ze weet waar het feest gehouden wordt? Als je het antwoord weet, dan staat je een geweldige avond te wachten!