• Bob de slak 2
  Spelen
  Bob de slak 2
  7635 keer gespeeld

  Bob de slak is terug en deze keer moet hij naar de verjaardag van zijn opa!

 • Dol op winkelen: strandmodellen
  Spelen
  Dol op winkelen: strandmodellen
  2355 keer gespeeld

  Zon, zand en winkels! Dit leuke winkelspelletje heeft het allemaal! Kun jij de perfecte jurk vinden?

 • Naar het modefeest
  Spelen
  Naar het modefeest
  1811 keer gespeeld

  Gwen, Gabriella en Grace zijn bijna te laat voor het feest! Kun jij ze helpen?

 • Feestprimeur: prinsessenstijl
  Spelen
  Feestprimeur: prinsessenstijl
  1385 keer gespeeld

  Deze prinses organiseert haar eerste feestje maar ze heeft geen idee welk thema ze moet kiezen. Zou jij haar een handje kunnen helpen? Kies samen met haar een thema uit, versier het huis en verwelkom de gasten in dit leuke online spel voor meiden.

 • Prinses op het Coachella Festival
  Spelen
  Prinses op het Coachella Festival
  953 keer gespeeld

  Amerika's jaarlijkse en vetste muziekfestival staat voor de deur en deze prinses is er helemaal klaar voor. Help haar aan een coole Coachella-stijl op basis van haar favoriete nummers in dit make-overspel voor meiden.

 • Prinsessen: tuinfeest
  Spelen
  Prinsessen: tuinfeest
  607 keer gespeeld

  Het is een prachtige dag en deze prinses heeft besloten om al haar vriendinnen uit te nodigen voor een relaxt feestje in de achtertuin. Natuurlijk moeten ze een leuke outfit aantrekken. Kan jij ze helpen kiezen wat ze aan moeten trekken en nog veel meer in deze online aankleedgame?

 • Animals In The City
  Spelen
  Animals In The City
  587 keer gespeeld

  Deze test onthult iedere dag in wat voor feestbui je bent!

 • Vriendinnenslaapfeestje
  Spelen
  Vriendinnenslaapfeestje
  387 keer gespeeld

  Deze twee vriendinnen gaan naar een slaapfeestje. Kun jij ze helpen een paar comfortabele pyjama's en twee stel pantoffels uit te zoeken in dit aankleedfeestje voor meisjes?

 • 4-speler schapenfestijn
  Spelen
  4-speler schapenfestijn
  372 keer gespeeld

  Word de allerbèèèèèèè-ste! Je kan je vrienden uitdagen of het tegen de computer opnemen in deze schaapteculaire online game. Kan jij je super-de-luxe schapen vaker over de barrière laten springen dan je tegenstanders?

 • Prinses: Tropische 16-jarige verjaardag
  Spelen
  Prinses: Tropische 16-jarige verjaardag
  320 keer gespeeld

  Deze prinses viert bijna haar zestienjarige vejaardag. Vier samen met haar en haar vriendinnen een onvergetelijk verjaardagsfeest in dit online aankleed- en designspel voor meiden. Ze hebben jouw hulp nodig om drie te gekke outfits en sfeervolle versieringen uit te kiezen.

 • BFF's: huisfeestje
  Spelen
  BFF's: huisfeestje
  295 keer gespeeld

  Deze BFF's hebben besloten om vanavond thuis te blijven, maar dat betekent niet dat ze gewoon rondhangen om naar films te kijken. Nee, ze een leuke quiz doen, experimenteren met nieuwe make-upkleuren en een paar van hun favoriete outfits aantrekken. Doe met ze mee in deze online game voor meiden.

 • Studentenfeest
  Spelen
  Studentenfeest
  276 keer gespeeld

  Deze drie studenten organiseren een cool feest en jij bent uitgenodigd. Help ze eerst om coole outfits uit te kiezen: gaan ze voor hun favoriete outfit of gaan ze verkleed als cheerleader? Stort je daarna in het feest: eet verjaardagstaart, maak foto's en zing mee op karaoke-nummers in dit leuke online spel voor meiden.

 • Baby PJ Party
  Spelen
  Baby PJ Party
  261 keer gespeeld
 • Heerlijk zomerfeest
  Spelen
  Heerlijk zomerfeest
  250 keer gespeeld

  Dit meisje is uitgenodigd voor een supercool zomerfeest. Haar vrienden willen haar een makeover geven. Doe met ze mee terwijl ze een hele nieuwe stijl voor haar kiezen in dit online spel voor meisjes.

 • Prinses feestmarathon
  Spelen
  Prinses feestmarathon
  249 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen organiseren drie verschillende feesten op dezelfde avond. Dat is best bizar, nietwaar? Kun jij ervoor zorgen dat hun ingewikkelde plannen niet in de soep lopen? Help ze om alles goed te organiseren, mooi te versieren en meer in dit online spel.

 • Prinses: eerste studentenfeestje
  Spelen
  Prinses: eerste studentenfeestje
  239 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen moeten wennen aan het studentenleven. Kun jij ze helpen hun kamer in te richten, een paar coole outfits te kiezen en zich klaar te maken voor het eerste feestje aan hun nieuwe opleiding in dit aankleed- en ontwerpspel voor meiden?

 • Prinsessen: feestmeiden
  Spelen
  Prinsessen: feestmeiden
  238 keer gespeeld

  Deze twee prinsessen maken zich op voor een geweldige stapavond maar welke van de twee feestbeesten heeft de mooiste outfit? Help ze om kleding uit te zoeken en vast te stellen wie er het hipst uitziet in dit aankleedspel voor meiden.

 • BFFs Night Out
  Spelen
  BFFs Night Out
  234 keer gespeeld
 • Avie Pocket: verjaardag
  Spelen
  Avie Pocket: verjaardag
  225 keer gespeeld

  Avie is klaar voor haar beste verjaardagsfeestje ooit! Duik de bakkerij in om een heerlijke verjaardagstaart te bakken en kleed Avie aan als een echte jarige Job. Doe mee aan allerlei activiteiten om Avies verjaardag te vieren!

 • Princesses: Ice Skating Party
  Spelen
  Princesses: Ice Skating Party
  222 keer gespeeld

  Dit jaar viert Eliza haar verjaardag door een geweldig schaatsfeest te organiseren voor al haar vrienden! Kun jij ze helpen wat warme en comfortabele outfits te kiezen voordat het feest begint in dit online aankleed- en ontwerpspel voor meisjes? Ze kunnen ook jouw hulp goed gebruiken bij de decoraties.

 • Prinsessen feestmarathon
  Spelen
  Prinsessen feestmarathon
  207 keer gespeeld

  Deze prinses houdt een feestje in haar kasteel, dat gewoonweg episch wordt. Kan je haar helpen ervoor te zorgen dat alles klaar is voor haar gasten? Ze heeft wat decoraties nodig en kies een elegante outfit voordat ze aankomen in dit online spel voor meisjes.

 • Glamfeest noodgeval
  Spelen
  Glamfeest noodgeval
  205 keer gespeeld

  Dit hippe meisje heeft een modenoodgeval en ze is ook nog laat voor een feest. Kun jij haar helpen om snel alles op orde te krijgen in dit online make-over spel voor meiden?

 • Ellie's vrijgezellenfeest
  Spelen
  Ellie's vrijgezellenfeest
  169 keer gespeeld

  Ellie’s vrienden organiseren voor haar een te gek vrijgezellenfeest! Kan jij een van hen helpen om de perfecte outfit voor het feest te kiezen in deze online game voor meiden? Ze willen ook vlug een foto nemen voordat ze Ellie uitdagen met een grappige quiz over haar verloofde.

 • Jachtfeest voor prinsessen
  Spelen
  Jachtfeest voor prinsessen
  161 keer gespeeld

  Deze prinses wil op haar gloednieuwe jacht een feest geven voor al haar vrienden! Kun jij haar en haar gasten helpen de perfecte outfits te kiezen voor een fantastische dag op het water in dit online aankleedspel voor meiden?

 • Prinsessen: supercool verjaardagsfeest
  Spelen
  Prinsessen: supercool verjaardagsfeest
  154 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen zijn uitgenodigd voor een supervet verjaardagsfeest. Maar wat moeten ze aantrekken? Dat mag jij helemaal zelf bepalen in dit trendy aankleedspel voor meisjes.

 • Belle's feest
  Spelen
  Belle's feest
  152 keer gespeeld

  Belle geeft een feestje voor haar vriendinnen en ze wil dat alles perfect is. Het eten staat al klaar, maar ze kan je hulp goed gebruiken bij het kiezen van een outfit in dit online spelletje.

 • Ellie's wensenlijst voor de zomer
  Spelen
  Ellie's wensenlijst voor de zomer
  144 keer gespeeld

  Het is zomer en Ellie droomt al de hele tijd over het maken van een paar geweldige nieuwe outfits voor dit seizoen. Bekijk je met haar de outfits die op haar wenslijst staan en help je mee met beslissen welke gemaakt gaan worden in dit aankleed- en ontwerpspel voor meisjes?

 • Geheim schoolfeest
  Spelen
  Geheim schoolfeest
  134 keer gespeeld

  Deze prinses heeft op school een leaflet gevonden over een geheim schoolfeest. Kun jij haar helpen om aanwijzingen te vinden zodat ze weet waar het feest gehouden wordt? Als je het antwoord weet, dan staat je een geweldige avond te wachten!

 • Prinses: nachtfeest
  Spelen
  Prinses: nachtfeest
  115 keer gespeeld

  Deze prinses maakt zich op voor twee nachtfeesten en voor elk feest is ze op zoek naar een unieke stijl. Help haar aan coole outfits, toffe make-up en een mooi kapsel in dit make-over spel voor meiden.

 • Prinsessen zomerfeest
  Spelen
  Prinsessen zomerfeest
  109 keer gespeeld

  In dit online spel organiseren de prinsessen een vette poolparty ter afsluiting van de zomer. Help ze om coole decoraties en outfits te vinden voordat ze helemaal los gaan tijdens een party spel.

 • Princess Housewarming Party
  Spelen
  Princess Housewarming Party
  108 keer gespeeld

  Deze prinses en haar man verhuizing naar een nieuwe woning. Ze willen een housewarming party houden en al hun vrienden uitnodigen, maar kunnen waarschijnlijk beter eerst hun spullen uitpakken. Kan jij ze helpen om alles klaar te maken voordat ze beslissen wat ze aantrekken in dit online aankleed- en designspel voor meisjes?

 • Prinses van het jaar
  Spelen
  Prinses van het jaar
  107 keer gespeeld

  Deze prinsessen doen mee aan de prinses-van-het-jaar-wedstrijd. Maar wie gaat er winnen? Dat hangt van jouw modevaardigheden af! Kun jij voordat de wedstrijd begint wat coole outfits voor ze samenstellen in dit aankleedspel?

 • Modieuze prinsessenverjaardag
  Spelen
  Modieuze prinsessenverjaardag
  106 keer gespeeld

  De prinses is jarig en haar vriendinnen hebben haar verrast met een paar leuke mode-uitdagingen. Stel haar outfit samen, help haar met haar make-up en nog veel meer in dit make-overspel voor meiden.

 • Barbara's verjaardagsfeestje
  Spelen
  Barbara's verjaardagsfeestje
  102 keer gespeeld

  Barbara's verjaardag staat voor de deur en jij moet haar helpen om alles op orde te krijgen! Help Barbara om er prachtig uit te zien en bak voor haar gasten de mooiste taart met verschillende kleuren en allerlei decoraties!

 • Pusheens verjaardagsfeestje
  Spelen
  Pusheens verjaardagsfeestje
  96 keer gespeeld

  Deze vrolijke kater geeft een verjaardagsfeestje en jij bent ook uitgenodigd. Kun jij Pusheen een handje helpen in dit leuke browserspelletje?

 • Prinsessenverjaardag in Hawaï
  Spelen
  Prinsessenverjaardag in Hawaï
  91 keer gespeeld

  Het regent pijpenstelen in het koninkrijk van de prinses. Daarom vliegt haar zus naar Hawaï voor haar verjaardag! Kun jij haar helpen met de voorbereidingen voor het leukste feest ooit in dit online spel voor meiden?