Maffe Spelletjes

 • Crystical
  Spelen
  Crystical
  817971 keer gespeeld

  Kun jij deze kleurige kristallen sneller verwisselen dan je tegenstander?

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 3
  100762 keer gespeeld

  De actie is intens in dit online multiplayerspel. Daag tegenstanders uit de hele wereld uit en ga de strijd met ze aan om krachtige wapens te vinden waarmee je ze één voor één uitschakelt!

 • Madalin Cars Multiplayer
  Spelen
  Madalin Cars Multiplayer
  62962 keer gespeeld

  Er staat je een verzameling coole sportwagens te wachten in dit intense 3D-racespel. Maar ben je dapper genoeg om over 's werelds meest woeste schansen te razen? Enkele zijn zo hoog als wolkenkrabbers! Race in de singleplayer-modus of daagt gamers uit de hele wereld uit in de multiplayer-modus.

 • Crime City 3D
  Spelen
  Crime City 3D
  8872 keer gespeeld

  Alleen jij kunt nog voorkomen dat deze stad afglijdt naar totale anarchie. Verzamel de coole wapens en schakel de schurken uit in dit supervette actiespel.

 • Crazy Stunt Cars 2
  Spelen
  Crazy Stunt Cars 2
  4957 keer gespeeld

  Je kan een paar onverwoestbare musclecars, militaire voertuigen en en nog veel meer auto's pimpen in deze wilde rijgame. Geef ze een nieuwe laklaag en optimaliseer de besturing voordat je van hellingen afspringt en een paar fantastische omwentelingen probeert uit te voeren.

 • TJOC: The Joy Of Creation
  Spelen
  TJOC: The Joy Of Creation
  4485 keer gespeeld

  Freddy de robot en zijn mede-freaky creaties lopen weer vrij rond! Je hebt jezelf opgesloten in dit donkere kantoor, maar het is slechts een kwestie van tijd totdat ze proberen in te breken om je aan stukken te scheuren. Verblind ze met je zaklantaarn en probeer zo lang mogelijk te blijven leven in dit survival-horrorspel geïnspireerd op Five Nights at Freddy's.

 • Chique sukkels
  Spelen
  Chique sukkels
  4480 keer gespeeld

  Probeer er zo goed mogelijk uit te zien in dit grappige spelletje voor in je browser. Ga aan het werk, koop de nieuwste outfits en laat je helemaal gaan!

 • Crazy Wars
  Spelen
  Crazy Wars
  4344 keer gespeeld

  Het gaat er heftig aan toe in dit multiplayer first person schietspel. Sluit je bij een team van andere spelers van over de hele wereld aan en neem het op tegen je vijanden. Vecht je voor het Westteam of sluit je je bij het Oostteam aan?

 • Pixel Apocalypse
  Spelen
  Pixel Apocalypse
  3502 keer gespeeld

  Het wordt ronduit apocalyptisch in dit multiplayer first-person schietspel! Duik in de gekte met een nachtstick en grijp zo snel mogelijk een beter wapen. Dat is de enige manier om te overleven zonder overhoop geknald te worden door gamers uit de hele wereld.

 • Vehicle Simulator
  Spelen
  Vehicle Simulator
  3201 keer gespeeld

  Het is tijd om dood en verderf te zaaien in dit online actiespel. Bestuur de katapult, schiet de auto weg en probeer zoveel mogelijk voertuigen, gebouwen en meer te raken om geld te verdienen!

 • Waanzinnige race
  Spelen
  Waanzinnige race
  3176 keer gespeeld

  Gewone racers hoeven niet eens te komen. Voor deze race moet je zo gek als een deur zijn.

 • Truck Driver Crazy Road
  Spelen
  Truck Driver Crazy Road
  2786 keer gespeeld

  Kun jij deze ladingen over de meest zwaarste en gevaarlijke routes ter wereld transporteren? Kruip achter het stuur van deze vrachtwagen en ontdek of je op enge routes en door griezelige paden in bossen, woestijnen en andere gevaarlijke plekken durft te rijden in dit intense simulatiespel.

 • Truck Driver Crazy Road 2
  Spelen
  Truck Driver Crazy Road 2
  2750 keer gespeeld

  En daar hebben we weer een verzameling knotsgekke wegen in dit heftige spel op de weg. Neem plaats achter het stuur van deze kolossen en lever je lading af. Je kunt ook wat gave parkeeruitdagingen aangaan als je denkt dat je ze aankunt.

 • Stunt Monster 3D
  Spelen
  Stunt Monster 3D
  2383 keer gespeeld

  Kies een monstertruck en imponeer het publiek met je coole stunts. Verzamel het geld en vergeet niet om je truck te verbeteren in dit actierijke racespel.

 • Racende boer
  Spelen
  Racende boer
  2101 keer gespeeld

  Je oogst is verkocht! Nu is het tijd om te racen!

 • Stunten in de stad
  Spelen
  Stunten in de stad
  1971 keer gespeeld

  In deze stad wemelt het van de springschansen, loopings en andere obstakels. Spring achter het stuur van je coole sportauto, geef plankgas en probeer ze allemaal uit in dit 3D-racespel.

 • Hobo 7: in de hemel
  Spelen
  Hobo 7: in de hemel
  1960 keer gespeeld

  Zelfs nadat hij Satan heeft verslagen, krijgt deze arme zwerver nog geen rust. Kun jij al die vervelende engelen verslaan?

 • Little Alchemy 2
  Spelen
  Little Alchemy 2
  1927 keer gespeeld

  Combineer de elementen aarde, wind en meer om nieuwe voorwerpen te maken en laat je verrassen door de resultaten in dit magische online spel.

 • Audi TT RS Drift
  Spelen
  Audi TT RS Drift
  1661 keer gespeeld

  Wil je een virtueel ritje maken in dit een Audi? Dat kan in dit racespel. Spring achter het stuur en stel je driftvaardigheden op de proef in dit toffe racespel!

 • Crazy Penguin Catapult
  Spelen
  Crazy Penguin Catapult
  1637 keer gespeeld

  Deze pinguïns op reddingsmissie zijn ware hoogvliegers!

 • Zwaarden en sandalen: kampioenen
  Spelen
  Zwaarden en sandalen: kampioenen
  1246 keer gespeeld

  Kun jij de overwinning behalen in deze met bloed doordrenkte arena? Kies een van de onverschrokken gladiatoren en ga de strijd aan met je tegenstanders. Verbeter de eigenschappen van je held en hak je vijanden in de pan in dit turn-based actiespel.

 • Stop Trump
  Spelen
  Stop Trump
  1210 keer gespeeld

  Een zekere Amerikaanse presidentskandidaat wil naar Europa komen, maar daar wil de koningin van Engeland een stokje voor steken. Help haar om een eind te maken aan zijn vakantieplannen in dit maffe online spel!

 • Crazy Nut
  Spelen
  Crazy Nut
  846 keer gespeeld

  Stuiter naar de top in dit krankzinnige platformspel!

 • 3D-boksen: kampioenschap
  Spelen
  3D-boksen: kampioenschap
  771 keer gespeeld

  Kies een bokser, trek je bokshandschoenen aan en betreed de ring in dit uitdagende boksspel. Doe mee aan een toernooi of speel een snel potje, verdien geld om je eigenschappen te verbeteren en kijk of jij de beste bokser ter wereld kunt worden.

 • Trump: The Mexican Wall
  Spelen
  Trump: The Mexican Wall
  682 keer gespeeld

  Donald Trump heeft nog een lange weg te gaan in zijn strijd om het presidentschap. Help hem het Witte Huis te bereiken terwijl hij het straalgeweer Hillary en de bommen van Bernie ontwijkt in dit wilde onlinespel.

 • Color Swap Element
  Spelen
  Color Swap Element
  533 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij dit balletje in de lucht houden in dit intense online spel? Klik op het juiste moment om door de gekleurde ringen te stuiteren en vergeet niet om de sterren te verzamelen.

 • Super Crazy Guitar Maniac Deluxe 2
  Spelen
  Super Crazy Guitar Maniac Deluxe 2
  400 keer gespeeld

  Zet je luchtgitaar maar in de hoek en speel de sterren van de hemel met je toetsenbord!

 • Dottie
  Spelen
  Dottie
  397 keer gespeeld

  Verken de boze buitenwereld met dit stipje.

 • Crazy Biker
  Spelen
  Crazy Biker
  375 keer gespeeld

  Deze dappere motorrijder wil niet door deze gevaarlijke stad rijden zonder een goede beschermende uitrusting. Kun jij hem helpen om problemen en een rit naar het ziekenhuis te vermijden in dit intense 3D-racespel?

 • Knettergek op kantoor 4
  Spelen
  Knettergek op kantoor 4
  362 keer gespeeld

  Ben je je oude, routine, saaie kantoorbaantje ook zo zat? Dan is het hoog tijd voor iets anders, zoals even helemaal losgaan op kantoor!

 • Poop It
  Spelen
  Poop It
  354 keer gespeeld

  Dit knotsgekke online spel is echt spoeptaculair! Hoe snel speel jij al deze gekke en wilde minispelletjes uit? Pers alle stukjes poep uit, rangschik ze op kleur en doe nog veel meer. Houd de tijd in de gaten zodat je niet wordt doorgespoeld!

 • Het leven van een douchebag
  Spelen
  Het leven van een douchebag
  327 keer gespeeld

  Ga fitnessen om fit te worden en werk om geld te verdienen in dit superleuke browserspelletje! Koop kleren om je nieuwe spierballen te bedekken en knappe grietjes te scoren!

 • Desert Force
  Spelen
  Desert Force
  326 keer gespeeld

  Er wordt een epische strijd gevoerd achter de poorten van deze markt in de woestijn. Hoelang kun jij in leven blijven? Duik achter de kraampjes en schakel je vijanden één voor één uit in dit actierijke schietspel voor meerdere spelers.

 • Dawn Of Celebs
  Spelen
  Dawn Of Celebs
  318 keer gespeeld

  Deze zombieberoemdheden hebben het op jou gemunt, maar gelukkig heb je je wapen en je limo nog! Richt op hun hoofden, verzamel het geld en vergeet niet om nieuwe wapens te kopen!

 • Crazysteve.io
  Spelen
  Crazysteve.io
  273 keer gespeeld

  Deze io-game is knotsgek en schittert met zijn retrographics! Daag andere spelers van over de hele wereld uit terwijl je vuurballen en TNT naar hun kop smijt! Ook moet je veel harten en ruiten verzamelen als er je langer dan een paar minuten in leven wil blijven.

 • Sketch Quest
  Spelen
  Sketch Quest
  272 keer gespeeld

  Deze jongen baant zich een weg door een wereld vol krabbels, maffe figuren en gevaarlijke valkuilen. Kun jij ervoor zorgen dat hij veilig Tahiti bereikt in dit doldwaze actiespel?