Logische Spelletjes

 • Schaakklassieker
  Spelen
  Schaakklassieker
  30985 keer gespeeld

  Het is altijd goed om klassiekers uit de kast te trekken en je uiterste best te doen in Chess Classic, een van de meest populaire bordspellen ooit. Neem het op tegen de computer of een vriend in dit tijdloze vaardigheidsspel.

 • Easy Chess
  Spelen
  Easy Chess
  21194 keer gespeeld

  Schaken voor beginners in deze Easy Chess game.

 • Chess Game
  Spelen
  Chess Game
  11004 keer gespeeld

  Ben jij een ware schaakgenie? Grijp nu je kans! Speel online tegen levensechte of virtuele tegenstanders en blijf oefenen om een grootmeester te worden. Bescherm de koning, koste wat kost!

 • Troll Face Quest: Video Games 2
  Spelen
  Troll Face Quest: Video Games 2
  10278 keer gespeeld

  Ze dachten dat ze dans waren ontsprongen. Ze hadden het mis! Een nieuwe groep beroemde videogamepersonages staat op het punt om getrolld te worden in dit leuke puzzelspel. Kun je de avonturen van een grafrover saboteren? Of verpest je een volledige dag van een SIM-familie? Er staan je talloze sluwe, uitdagende en doldwaze levels te wachten.

 • SparkChess-spel
  Spelen
  SparkChess-spel
  8377 keer gespeeld

  De vonken spatten ervan af als je je geniale strategie tentoonspreidt in SparkChess! Daag jezelf uit met vier moeilijkheidsgraden, elk met een andere speelstijl. Wees je tegenstander te slim af en speel je spel opnieuw om van je fouten te leren en de volgende ronde beter te doen. SparkChess stelt je schaakkunst echt op de proef!

 • Troll face Quest: TV Shows
  Spelen
  Troll face Quest: TV Shows
  6876 keer gespeeld

  Maak populaire tv-shows het leven zuur in deze nieuwe maffe Troll Face Quest! Het ultieme plaagspel staat bekend om zijn memes en beroepsporten. Het spel is nu terug met een heel nieuw slachtoffer: tv-shows! De Troll Face Quest-franchise is wereldwijd meer dan 50 miljoen keer geïnstalleerd en is de meest succesvolle serie plaagspellen. In Troll Face Quest TV Shows vecht je om trollenkoning van de wereld te worden! Zoek je wezenloos naar aanwijzingen in breinbrekende puzzels en houd je favoriete tv-shows voor de gek! Naarmate je je door verbluffende plaaglevels in Troll Face Quest TV Shows heen worstelt, zul je veel personages en scènes uit diverse drama's, comedy's en andere tv-shows tegenkomen! Netflix en relaxen? Niet vandaag! Of jij houd anderen voor de gek, of zij jou! Met de winter in aantocht verschijnen er steeds meer ondoden die je trollen in plaats van je mensenhersenen opeten! Zet je schrap voor de ultieme trollenstrijd: hijs je in een geel anti-trollenpak en huur een louche advocaat in voor het geval je een snel 'trolgevangenis-vrijkaartje' nodig hebt. Voor je het weet heb je je een weg naar Het Witte Huis geplaagd. Nou maar hopen dat de baas daar gevoel voor humor heeft! De knotsgekke wereld vol maffe puzzels en lijpe verborgen voorwerpen die je op elk level van Troll Face Quest TV Shows tegenkomt, kan je tot waanzin drijven. Zorg dat je het juiste pad vindt en geen knallende koppijn krijgt. Als je ook maar een millimeter toegeeft, weet je zeker dat deze gestoorde, non-stop trollen je zo naar het dichtstbijzijnde gekkengesticht sturen! Maar als je je blijft concentreren en je hoofd koel houdt, versla je deze onaflatende trollen met hun eigen middelen! Maak je dus maar op voor je volgende trollenuitzending. Je bent al bijna live in de lucht!

 • Truck laden 4
  Spelen
  Truck laden 4
  4632 keer gespeeld

  Zelfs met een magnetische heftruck is het inladen van deze trucks nog een hele klus!

 • Truck laden 2
  Spelen
  Truck laden 2
  4231 keer gespeeld

  Dus jij denkt dat een vorkheftruck makkelijk te bedienen is?

 • Deal or No Deal
  Spelen
  Deal or No Deal
  3870 keer gespeeld

  Kies een koffer en kijk of je een virtueel fortuin hebt gewonnen.

 • Schaakmeester
  Spelen
  Schaakmeester
  3726 keer gespeeld

  Neem het op tegen een vriend of de computer in dit uitdagende schaakspel. De klok tikt. Kun jij je tegenstander schaakmat zetten voordat de tijd om is?

 • Truck Loader 5
  Spelen
  Truck Loader 5
  3599 keer gespeeld

  Elke magazijnmanager zou dol zijn op een heftruckheld als deze! Stapel alle pallets en andere magazijnspullen op en laad de truck zo snel mogelijk in in deze nieuwste versie uit de populaire Truck Loader-serie!

 • Troll Face Quest Video Games
  Spelen
  Troll Face Quest Video Games
  3405 keer gespeeld

  Het nieuwste doldwaze deel van Troll Face Quest is eindelijk hier! Beleef een hilarisch avontuur vol breinbrekende puzzels. Probeer grip te krijgen op onmogelijke situaties terwijl je de populairste videospelfiguren ooit trolt. Om ze niet in verlegenheid te brengen zullen we geen namen noemen, maar de helden uit first-person shooters, Italiaanse loodgieters, fruitlustige ninjas, woeste orcs, puzzels vol lekkernijen en onschuldige proefpersonen, opgesloten in een lab met portals, ontkomen niet aan de grappen en grollen van Troll Face. Hoe krijg je vat op een wereld die niet te bevatten is? Is de wereld gek, of ben jij het? Probeer je hoofd koel te houden terwijl je je een weg baant door de meer dan 30 absurde levels of draai volledig door als je voor de zoveelste keer genadeloos wordt getrolled.

 • Trollface Quest 1
  Spelen
  Trollface Quest 1
  3156 keer gespeeld

  Wandel door de schaduwenvallei van de lol, en wees niet bevreesd voor de trol.

 • Klassiek dammen
  Spelen
  Klassiek dammen
  2889 keer gespeeld

  Speel tegen de computer of neem het op tegen een vriend in deze online versie van het klassieke bordspel. Probeer over zoveel mogelijk stenen van je tegenstander te springen en kijk of jij de overkant kunt bereiken.

 • Slimme schakers
  Spelen
  Slimme schakers
  2775 keer gespeeld

  Dit schaakspel heeft drie verschillende moeilijkheidsniveaus: perfect dus voor beginners én meesters!

 • Master Chess Multiplayer
  Spelen
  Master Chess Multiplayer
  2365 keer gespeeld

  Neem het op tegen de computer of een vriend in dit uitdagende schaakspel, maar zorg wel dat je zo snel mogelijk speelt. Hoe langer het duurt voordat je tegenstander schaakmat staat, hoe lager je score!

 • Fruit beschermen 2
  Spelen
  Fruit beschermen 2
  2341 keer gespeeld

  O nee, het begint weer te regenen! Snel, maak een schuilplaats voor het fruit!

 • Schaken in Flash 3
  Spelen
  Schaken in Flash 3
  2152 keer gespeeld

  Schaken is nog steeds een van de meest intrigerende bordspellen ter wereld. Al duizenden jaren proberen spelers de koning van hun tegenstander te pakken te krijgen, terwijl ze hun eigen stukken beschermen. Ben jij klaar voor een potje in dit vervolg op het uitdagende schaakspelletje?

 • 99 Balls Evo
  Spelen
  99 Balls Evo
  2124 keer gespeeld

  Kun jij alle genummerde ballen bijhouden die razendsnel naar de onderkant van het scherm vallen? Sla ze een voor een kapot in dit dynamische puzzelspel.

 • Parking Smarty
  Spelen
  Parking Smarty
  1715 keer gespeeld

  Deze bus krijgt het niet voor elkaar om uit elke parkeerplaats te rijden. Kan jij de chauffeur helpen om de benodigde tickets te vinden waarmee hij alle poortjes kan openen, en onderweg een paar kostbare juwelen oppikken, in deze puzzelgame?

 • 3 in 1 Checkers
  Spelen
  3 in 1 Checkers
  1638 keer gespeeld

  Drie varianten op dammen in een spel.

 • Troll Face Quest Internet Memes
  Spelen
  Troll Face Quest Internet Memes
  1591 keer gespeeld

  Geef de internetmemes een koekje van eigen deeg in dit hilarische avontuur!

 • 4-op-een-rij: multiplayer
  Spelen
  4-op-een-rij: multiplayer
  1558 keer gespeeld

  Neem het op tegen een vriend of de computer in deze online versie van het klassieke spel. Kun jij als eerste 4-op-een-rij krijgen? Daar kom je maar op één manier achter...

 • Smart Chess
  Spelen
  Smart Chess
  1378 keer gespeeld

  Daag jezelf uit tegen een ongelooflijk slimme tegenstander in schaakpartijen, in Smart Chess. Verzin een winnende strategie waarbij je misschien een paar stukken verliest, maar die voor de overwinning zal zorgen! Je zult nooit meer het onderspit delven tegen zo'n slimme tegenstander!

 • Trollface Quest TrollTube
  Spelen
  Trollface Quest TrollTube
  1197 keer gespeeld

  Trololo! Trollface is TrollTube aan het trollen! Ga samen met hem op avontuur en los de grappige puzzels op in dit 'point-and-click'-spelletje waar je geen genoeg van zult krijgen. Lach je rot met dit hilarische spel!

 • 2048
  Spelen
  2048
  1183 keer gespeeld

  Deze getallenpuzzel lijkt zo simpel, maar schijn bedriegt! Kun jij hem oplossen?

 • Physics Drop
  Spelen
  Physics Drop
  1178 keer gespeeld

  Beheers jij de krachten van de natuurkunde door deze bal in het kopje te laten vallen? Maak paden in elk level van het spel en zorg ervoor dat ze niet instorten in dit lastige puzzelspel.

 • Prachtige legpuzzels
  Spelen
  Prachtige legpuzzels
  1139 keer gespeeld

  Hoe snel kun jij deze prachtige legpuzzels weer in elkaar zetten in dit online spel? Elke puzzel bestaat uit een majestueuze natuurfoto. Heb je zin in een uitdaging? Kies dan de grootste puzzel met de meeste puzzelstukjes.

 • Het ultieme damspel
  Spelen
  Het ultieme damspel
  1005 keer gespeeld

  In deze variant op het klassieke damspel stap je zelf het bord op en speel je de Big Shot om te winnen!

 • Robo Chess
  Spelen
  Robo Chess
  985 keer gespeeld

  Ga de uitdaging aan tegen een slimme en pratende schaakrobot!

 • Trollface Quest 13
  Spelen
  Trollface Quest 13
  918 keer gespeeld
 • Doodle God: Good Old Times
  Spelen
  Doodle God: Good Old Times
  899 keer gespeeld

  De tekengod is weer bezig met een van zijn vreemde projecten. Kun jij samen met hem in zijn mystieke werkplaats de elementen combineren? Je kunt zelfs een tsunami maken!

 • Fruit beschermen
  Spelen
  Fruit beschermen
  780 keer gespeeld

  Als ze niet snel een schuilplaats tegen de regen vinden, zijn deze vruchten er geweest...

 • Fruit beschermen: spelerspakket
  Spelen
  Fruit beschermen: spelerspakket
  642 keer gespeeld

  Agh! Zoek dekking! Het begint weer te regenen!

 • Eenhoorn 2048
  Spelen
  Eenhoorn 2048
  595 keer gespeeld

  Hoeveel magische dieren heb je nodig om een eenhoorn te krijgen? Ontrafel het geheim in dit doldwaze puzzelspel. Koppel kippen, varkens, apen en meer dieren tot je een betoverend rijpaard hebt gecreëerd.

 • Chess 3D
  Spelen
  Chess 3D
  559 keer gespeeld

  Je vindt geen mooier virtueel schaakspel als deze 3D-versie met een houten schaakbord en prachtig versierde houten schaakstukken. Maar pas op, de inzet is nog even hoog en de gameplay is nog net zo wreed.