• Truck laden 2
  Spelen
  Truck laden 2
  3874 keer gespeeld

  Dus jij denkt dat een vorkheftruck makkelijk te bedienen is?

 • Schaken in Flash 3
  Spelen
  Schaken in Flash 3
  1881 keer gespeeld

  Schaken is nog steeds een van de meest intrigerende bordspellen ter wereld. Al duizenden jaren proberen spelers de koning van hun tegenstander te pakken te krijgen, terwijl ze hun eigen stukken beschermen. Ben jij klaar voor een potje in dit vervolg op het uitdagende schaakspelletje?

 • Truck Loader 5
  Spelen
  Truck Loader 5
  2486 keer gespeeld

  Elke magazijnmanager zou dol zijn op een heftruckheld als deze! Stapel alle pallets en andere magazijnspullen op en laad de truck zo snel mogelijk in in deze nieuwste versie uit de populaire Truck Loader-serie!

 • Truck laden 4
  Spelen
  Truck laden 4
  3194 keer gespeeld

  Zelfs met een magnetische heftruck is het inladen van deze trucks nog een hele klus!

 • Slimme schakers
  Spelen
  Slimme schakers
  2442 keer gespeeld

  Dit schaakspel heeft drie verschillende moeilijkheidsniveaus: perfect dus voor beginners én meesters!

 • SparkChess-spel
  Spelen
  SparkChess-spel
  2438 keer gespeeld

  De vonken spatten ervan af als je je geniale strategie tentoonspreidt in SparkChess! Daag jezelf uit met vier moeilijkheidsgraden, elk met een andere speelstijl. Wees je tegenstander te slim af en speel je spel opnieuw om van je fouten te leren en de volgende ronde beter te doen. SparkChess stelt je schaakkunst echt op de proef!

 • 3 in 1 Checkers
  Spelen
  3 in 1 Checkers
  1397 keer gespeeld

  Drie varianten op dammen in een spel.

 • Fruit beschermen 2
  Spelen
  Fruit beschermen 2
  1879 keer gespeeld

  O nee, het begint weer te regenen! Snel, maak een schuilplaats voor het fruit!

 • Troll Face Quest Internet Memes
  Spelen
  Troll Face Quest Internet Memes
  1138 keer gespeeld

  Geef de internetmemes een koekje van eigen deeg in dit hilarische avontuur!

 • Schaakklassieker
  Spelen
  Schaakklassieker
  5753 keer gespeeld

  Het is altijd goed om klassiekers uit de kast te trekken en je uiterste best te doen in Chess Classic, een van de meest populaire bordspellen ooit. Neem het op tegen de computer of een vriend in dit tijdloze vaardigheidsspel.

 • Easy Chess
  Spelen
  Easy Chess
  4974 keer gespeeld

  Schaken voor beginners in deze Easy Chess game.

 • Chess Game
  Spelen
  Chess Game
  3728 keer gespeeld

  Ben jij een ware schaakgenie? Grijp nu je kans! Speel online tegen levensechte of virtuele tegenstanders en blijf oefenen om een grootmeester te worden. Bescherm de koning, koste wat kost!

 • Troll Face Quest Video Games
  Spelen
  Troll Face Quest Video Games
  1233 keer gespeeld

  Het nieuwste doldwaze deel van Troll Face Quest is eindelijk hier! Beleef een hilarisch avontuur vol breinbrekende puzzels. Probeer grip te krijgen op onmogelijke situaties terwijl je de populairste videospelfiguren ooit trolt. Om ze niet in verlegenheid te brengen zullen we geen namen noemen, maar de helden uit first-person shooters, Italiaanse loodgieters, fruitlustige ninjas, woeste orcs, puzzels vol lekkernijen en onschuldige proefpersonen, opgesloten in een lab met portals, ontkomen niet aan de grappen en grollen van Troll Face. Hoe krijg je vat op een wereld die niet te bevatten is? Is de wereld gek, of ben jij het? Probeer je hoofd koel te houden terwijl je je een weg baant door de meer dan 30 absurde levels of draai volledig door als je voor de zoveelste keer genadeloos wordt getrolled.

 • Trollface Quest TrollTube
  Spelen
  Trollface Quest TrollTube
  1106 keer gespeeld

  Trololo! Trollface is TrollTube aan het trollen! Ga samen met hem op avontuur en los de grappige puzzels op in dit 'point-and-click'-spelletje waar je geen genoeg van zult krijgen. Lach je rot met dit hilarische spel!

 • Klassiek dammen
  Spelen
  Klassiek dammen
  1200 keer gespeeld

  Speel tegen de computer of neem het op tegen een vriend in deze online versie van het klassieke bordspel. Probeer over zoveel mogelijk stenen van je tegenstander te springen en kijk of jij de overkant kunt bereiken.

 • Robo Chess
  Spelen
  Robo Chess
  693 keer gespeeld

  Ga de uitdaging aan tegen een slimme en pratende schaakrobot!

 • Troll face Quest: TV Shows
  Spelen
  Troll face Quest: TV Shows
  4443 keer gespeeld

  Maak populaire tv-shows het leven zuur in deze nieuwe maffe Troll Face Quest! Het ultieme plaagspel staat bekend om zijn memes en beroepsporten. Het spel is nu terug met een heel nieuw slachtoffer: tv-shows! De Troll Face Quest-franchise is wereldwijd meer dan 50 miljoen keer geïnstalleerd en is de meest succesvolle serie plaagspellen. In Troll Face Quest TV Shows vecht je om trollenkoning van de wereld te worden! Zoek je wezenloos naar aanwijzingen in breinbrekende puzzels en houd je favoriete tv-shows voor de gek! Naarmate je je door verbluffende plaaglevels in Troll Face Quest TV Shows heen worstelt, zul je veel personages en scènes uit diverse drama's, comedy's en andere tv-shows tegenkomen! Netflix en relaxen? Niet vandaag! Of jij houd anderen voor de gek, of zij jou! Met de winter in aantocht verschijnen er steeds meer ondoden die je trollen in plaats van je mensenhersenen opeten! Zet je schrap voor de ultieme trollenstrijd: hijs je in een geel anti-trollenpak en huur een louche advocaat in voor het geval je een snel 'trolgevangenis-vrijkaartje' nodig hebt. Voor je het weet heb je je een weg naar Het Witte Huis geplaagd. Nou maar hopen dat de baas daar gevoel voor humor heeft! De knotsgekke wereld vol maffe puzzels en lijpe verborgen voorwerpen die je op elk level van Troll Face Quest TV Shows tegenkomt, kan je tot waanzin drijven. Zorg dat je het juiste pad vindt en geen knallende koppijn krijgt. Als je ook maar een millimeter toegeeft, weet je zeker dat deze gestoorde, non-stop trollen je zo naar het dichtstbijzijnde gekkengesticht sturen! Maar als je je blijft concentreren en je hoofd koel houdt, versla je deze onaflatende trollen met hun eigen middelen! Maak je dus maar op voor je volgende trollenuitzending. Je bent al bijna live in de lucht!

 • Schaakmeester
  Spelen
  Schaakmeester
  1063 keer gespeeld

  Neem het op tegen een vriend of de computer in dit uitdagende schaakspel. De klok tikt. Kun jij je tegenstander schaakmat zetten voordat de tijd om is?

 • Deal or No Deal
  Spelen
  Deal or No Deal
  1412 keer gespeeld

  Kies een koffer en kijk of je een virtueel fortuin hebt gewonnen.

 • 1 + 2 = 3
  Spelen
  1 + 2 = 3
  56 keer gespeeld
 • 100 golfballen
  Spelen
  100 golfballen
  184 keer gespeeld

  Zoveel golfballen, zo weinig tijd! De karren gooien wel veel ballen in deze container. Krijg jij ze in de gaten voordat ze beginnen over te lopen in dit gekke actie- en sportspel?

 • 99 Balls
  Spelen
  99 Balls
  105 keer gespeeld

  Kun jij al deze genummerde ballen vernietigen? Sommige zijn sterker dan andere. Leg aan en schiet in dit uitdagende puzzelspel. Kun je ze allemaal wegwerken?

 • Brain Spa - Picture Logic
  Spelen
  Brain Spa - Picture Logic
  45 keer gespeeld

  In deze zoete snoepdozen moet een mooi patroon komen. Kun jij het vinden?

 • Elektro
  Spelen
  Elektro
  30 keer gespeeld

  Ben je klaar voor een subatomaire uitdaging? Probeer de elektronen zo snel mogelijk met elkaar te verbinden in dit elektriserende online spel.

 • Flash Chess
  Spelen
  Flash Chess
  75 keer gespeeld

  Speel dit schaakspel met 2 personen.

 • Coloruid
  Spelen
  Coloruid
  0 keer gespeeld

  Betreed een wereld vol prachtige kleuren! Zoals je misschien al hebt begrepen, moet je het speelveld één kleur geven. Let goed op en probeer geen fouten te maken. Kies de juiste kleur en win!

 • Mr Doos
  Spelen
  Mr Doos
  35 keer gespeeld

  Dit koninkrijk is helemaal gek maar Mr. Doos is vastbesloten het te verkennen. Kun je hem beschermen tijdens zijn reis? Breng hem naar de juiste plekken om de bruggen de activeren waarover hij over de gevaarlijke ravijnen kan komen.

 • Trolgezicht missie 5: WK 2014
  Spelen
  Trolgezicht missie 5: WK 2014
  105 keer gespeeld

  Wat nou WK-voetbal? De strijd om de trollenbeker is veel spannender! Ben jij gemeen genoeg om hem te winnen?

 • Troll Face Quest Video Games Halloween
  Spelen
  Troll Face Quest Video Games Halloween
  199 keer gespeeld

  Het nieuwste doldwaze deel van Troll Face Quest is eindelijk hier! Beleef een hilarisch avontuur vol breinbrekende puzzels. Probeer grip te krijgen op de meest onmogelijke situaties terwijl je de meest populaire personages uit videospelletjes trolt. Om ze niet in verlegenheid te brengen zullen we geen namen noemen, maar de helden uit first-person shooters, Italiaanse loodgieters, fruitlustige ninjas, woeste orcs, puzzels vol met lekkere snoepjes en onschuldige proefpersonen, opgesloten in een lab vol portals, ontkomen niet aan de grappen en grollen van Troll Face. Hoe krijg je vat op een wereld die niet te bevatten is? Is de wereld gek geworden, of ben jij gewoon maf? Probeer je hoofd koel te houden terwijl je je een weg baant door de meer dan 30 absurde levels of draai volledig door als je voor de zoveelste keer genadeloos wordt getrolled.

 • Trollface Quest 13
  Spelen
  Trollface Quest 13
  133 keer gespeeld
 • Trollface-verdediging
  Spelen
  Trollface-verdediging
  27 keer gespeeld

  Forever Alone Guy wordt lastiggevallen door Trollface. Alleen jij kunt hem tegenhouden!

 • Crazy Chess
  Spelen
  Crazy Chess
  26 keer gespeeld

  Versla als het witte paard de zwarte pionnen voordat ze het kasteel bereiken.

 • Cubicon
  Spelen
  Cubicon
  1 keer gespeeld

  Gebruik je strategische vaardigheden om de gestolen krachtjuweel terug te veroveren.

 • De 8 koninginnen des doods
  Spelen
  De 8 koninginnen des doods
  19 keer gespeeld

  Denk jij dat je deze uitdagende schaakpuzzel kunt oplossen? Hier zijn acht koninginnen. Kun jij ze op zo'n manier op het bord zetten dat ze elkaar niet kunnen aanvallen? Het is een stuk lastiger dan het lijkt. Als jij dit unieke spel weet te voltooien, mag je je gerust een echte schaakgrootmeester noemen.

 • 3D Logic
  Spelen
  3D Logic
  27 keer gespeeld

  Verbind dezelfde kleuren met elkaar om de kubus op te lossen.

 • Better Than Chess
  Spelen
  Better Than Chess
  140 keer gespeeld

  Daag een vriend, online tegenstander of de computer uit in dit 3D-schaakspel. Maar dat is niet alles! Stel tijdslimieten in voor elke zet en meer. Leid jij je schaakstukken naar de overwinning of zal je koning ten onder gaan?