Klassiekers

 • TenTrix
  Spelen
  TenTrix
  91105 keer gespeeld

  Hoe ver kun jij komen voordat er geen plek meer is in dit spiksplinternieuwe puzzelspel? Ontdek het in TenTrix!

 • Mahjong Shanghai
  Spelen
  Mahjong Shanghai
  42550 keer gespeeld

  Probeer zo de identieke blokken weg te halen.

 • Onet Connect Classic
  Spelen
  Onet Connect Classic
  19894 keer gespeeld

  Schattige dieren, snoep of fruit - combineer identieke steentjes en maak het veld leeg voordat de tijd om is in deze leuke Mahjong Connect game!

 • Keuken-Mahjong: Klassiek
  Spelen
  Keuken-Mahjong: Klassiek
  15248 keer gespeeld

  In deze keuken worden een heleboel uitdagende puzzels gebakken! Kan jij alle culinaire tegels met elkaar combineren in deze versie van het klassieke bordspel? Vanaf het moment dat je op de speelknop drukt gaat de tijd van start, dus schiet een beetje op!

 • Beste klassieke mahjong combinatie
  Spelen
  Beste klassieke mahjong combinatie
  7124 keer gespeeld

  Ben jij pienter genoeg om alle uitdagende mahjong puzzels op te lossen die jou te wachten staan in deze traditionele versie van het klassieke spel? Combineer de stenen zo snel als je kan.

 • Tijd voor freecell solitaire
  Spelen
  Tijd voor freecell solitaire
  4512 keer gespeeld

  De klok tikt door en je hebt niet veel tijd! Kan jij alle kaarten combineren in deze vernuftige en uitdagende versie van het traditionele spel? Je zult snel te werk moeten gaan in deze race tegen de klok.

 • Schaakmeester
  Spelen
  Schaakmeester
  3714 keer gespeeld

  Neem het op tegen een vriend of de computer in dit uitdagende schaakspel. De klok tikt. Kun jij je tegenstander schaakmat zetten voordat de tijd om is?

 • Klassieke Mahjon-combinatie
  Spelen
  Klassieke Mahjon-combinatie
  3029 keer gespeeld

  Hoe snel verbind jij alle tegels in deze uitdagende versie van Mahjong? Je zult moeten opschieten om de race tegen de klok te winnen! Klik als je vast komt te zitten op het lampicoontje voor een nuttige hint.

 • Mens-erger-je-niet-legende
  Spelen
  Mens-erger-je-niet-legende
  2456 keer gespeeld

  Daag maximaal drie andere spelers uit of neem het op tegen de computer in dit leuke bordspel. Kun jij als eerste je vier pionnen in veiligheid brengen?

 • Warehousepanic.io
  Spelen
  Warehousepanic.io
  2327 keer gespeeld

  Het loopt volledig uit de hand in dit magazijn! Kan jij snel voor al deze blokken een plek vinden voordat het te laat is? In dit io-spel neem je het op tegen andere spelers van over de hele wereld. Kijk of je in staat bent om een ramp te voorkomen.

 • Bubbels schieten-meester
  Spelen
  Bubbels schieten-meester
  2148 keer gespeeld

  Talloze kleurrijke bubbels vallen naar de onderkant van het scherm en ze kunnen alles verpletteren. Laat jij je zo intimideren? Natuurlijk niet! Vecht terug in dit spannende bubbelschietspel.

 • Mahjongparen
  Spelen
  Mahjongparen
  1698 keer gespeeld

  De klok tikt. Hoe snel kun jij alle stenenparen vinden in deze online versie van het klassieke spel? Klik op de gloeilamp als je vastzit.

 • Boter-kaas-en-eieren
  Spelen
  Boter-kaas-en-eieren
  1518 keer gespeeld

  Daag de computer uit of neem het op tegen een vriend in deze online versie van de klassieke game. Hoeveel ronden kan jij winnen?

 • Stick Badminton
  Spelen
  Stick Badminton
  1315 keer gespeeld

  Een nieuwe badmintontechnologie? Geen probleem. Of doe je het liever op de ouderwetse manier?

 • Mahjongdynastie
  Spelen
  Mahjongdynastie
  996 keer gespeeld

  In deze online versie van het klassieke bordspel kan je tijdens het spelen een mysterieus koninkrijk verkennen. Het is ideaal voor nieuwe spelers, maar ook voor ervaren experts. Geen zorgen als je vast komt te zitten: gebruik een van de betoverde tegels als je hulp nodig hebt om de tegels op het bord te combineren.

 • Dagelijks solitaire
  Spelen
  Dagelijks solitaire
  975 keer gespeeld

  Elke dag is een perfecte dag voor een potje solitaire. Probeer deze online versie van het klassieke kaartspel uit. Aarzel niet om de dagelijkse uitdagingen te testen. Als je er genoeg wint, kan je elke maand een paar te gekke trofeeën winnen.

 • Classic Solitaire Deluxe
  Spelen
  Classic Solitaire Deluxe
  957 keer gespeeld

  Bekijk je kaarten en hou je muis in de aanslag. Kun jij ze zo snel mogelijk wegspelen in deze versie van het klassieke kaartspel?

 • Mahjong solitaire deluxe
  Spelen
  Mahjong solitaire deluxe
  847 keer gespeeld

  Hoe snel kun jij alle stenenparen vinden in deze uitdagende versie van het klassieke bordspel? Speel de stenen binnen de tijd weg om handige tijdbonussen te verdienen.

 • Coole klondike solitaire
  Spelen
  Coole klondike solitaire
  724 keer gespeeld

  Deze online versie van het klassieke kaartspel is perfect voor nieuwe spelers en spelers met jarenlange ervaring. Je kan uit een, twee of drie kaartenstapeltjes kiezen. Er zijn ook drie verschillende moeilijkheidsniveaus.

 • Multiplayer domino's
  Spelen
  Multiplayer domino's
  698 keer gespeeld

  Neem het op tegen de computer of daag een andere online speler uit in deze versie van het klassiek spel. Er zijn een heleboel verschillende speelwijzen waaruit je kan kiezen. Probeer all-fives of de trekmodus uit.

 • Snake Classic
  Spelen
  Snake Classic
  610 keer gespeeld

  Verzamel al het eten en laat de slang de muren en zijn eigen staart niet raken!

 • Mahjong Chain: Classic
  Spelen
  Mahjong Chain: Classic
  481 keer gespeeld

  Deze traditionele versie van het populaire bordspel bevat 10 unieke levels. Zoek snel alle gelijke tegeltjes bij elkaar voordat de tijd om is!

 • Dominoes Classic
  Spelen
  Dominoes Classic
  444 keer gespeeld

  Een aantal verschillende varianten staan je te wachten in deze versie van het klassieke spel. Stel de moeilijkheidsgraad in voordat je het tegen de computer opneemt. Kan jij een heleboel punten scoren voordat je geen zetten meer kan maken?

 • Super Smash Flash 2 Beta
  Spelen
  Super Smash Flash 2 Beta
  437 keer gespeeld

  Enkele tientallen figuren van de beste video-games aller tijden wachten op je in deze epische actie-game. Kies er een uit en maak je klaar om met tientallen grootbekken herrie te schoppen. Kun je al meppend en schoppend je weg naar de top banen terwijl de alle tegenstanders verplettert?

 • ClassicSnake.io
  Spelen
  ClassicSnake.io
  423 keer gespeeld

  Hoe lang kan jij rond blijven kruipen in deze retro io-game? Kies een slang uit en laat hem zo lang mogelijk groeien terwijl je honderden gloeiende balletjes opslokt. Maar let goed op: als je tegen de slang van een andere speler botst, is het game over!

 • Frogtastic!
  Spelen
  Frogtastic!
  367 keer gespeeld

  Deze coole kikker wordt aangevallen door gevaarlijke bollen! Kun jij ze allemaal verwoesten voordat ze zijn lelie bereiken in dit leuke 3-op-een-rij-spel?

 • Color Bounce
  Spelen
  Color Bounce
  328 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij deze kleurige ballen in de lucht houden? Laat ze zo lang mogelijk stuiteren en koppel ze met de juiste kleuren op de barrières in dit uitdagende actiespel

 • Spin Solitaire met schoppen
  Spelen
  Spin Solitaire met schoppen
  323 keer gespeeld

  Voor nieuwe spelers van Spin Solitaire is dit de versie bij uitstek, maar hij is zelfs geschikt voor spelers die jarenlange ervaring met het traditionele kaartspel hebben. Het wordt met slechts één kleur gespeeld, maar houd je score in de gaten: voor elke kaart die je combineert verlies je een punt, dus je moet je zo snel mogelijk door de stok heen werken.

 • Slangentrek
  Spelen
  Slangentrek
  320 keer gespeeld

  In deze kleurreijke versie van het klassieke actiespel wil een hongerige slang een heleboel eieren oppeuzelen. Kun jij hem helpen zijn buikje rond te eten terwijl hij ondertussen de muren ontwijkt?

 • J'aime Mahjong
  Spelen
  J'aime Mahjong
  303 keer gespeeld

  Geniet van dit Chinese spel met een Frans tintje!

 • Fantastische freecell solitaire
  Spelen
  Fantastische freecell solitaire
  292 keer gespeeld

  Je kan twee verschillende versies van dit tijdloze kaartspel uitproberen. Ga voor de klassieke versie of de uitdagende bakersversie. Kan jij alle kaarten met elkaar combineren in zo min mogelijk zetten? Er zijn ook meerdere moeilijkheidsniveaus die je kan proberen.

 • Koekjesmonster
  Spelen
  Koekjesmonster
  289 keer gespeeld

  Dit koekjesmonster heeft een nog grotere eetlust dan Pac-Man! Leid hem door het doolhof in dit arcadespel terwijl hij ondertussen allerlei staafjes oppeuzelt en spoken in koekjes verandert.

 • Halma
  Spelen
  Halma
  268 keer gespeeld

  Heb jij de online versie van dit klassieke bordspel al eens geprobeerd? Kies of je met wit of zwart wilt spelen, selecteer dan een moeilijkheidsniveau en probeer de computer te verslaan.

 • Youda Legend: Curse of Amsterdam Diamond
  Spelen
  Youda Legend: Curse of Amsterdam Diamond
  252 keer gespeeld

  In de straten van de Amsterdamse binnenstad spookt het van mysteries vol diamanten...

 • Neonblokjes
  Spelen
  Neonblokjes
  252 keer gespeeld

  We geven een nieuwe draai aan het klassieke puzzelspel. Hoe snel kun jij deze neonkleurige vormen op de juiste plek krijgen? Probeer te voorkomen dat ze de bovenkant van het scherm bereiken, voordat het te laat is!

 • Blitzbreker
  Spelen
  Blitzbreker
  245 keer gespeeld

  Ontwijk valstrikken, verzamel sleutels en munten en probeer de uitgang van de levels te bereiken in het uitdagende spel Blitzbreker! Hoe sneller je bent, hoe beter!