Klassiekers

 • TenTrix
  Spelen
  TenTrix
  105813 keer gespeeld

  Hoe ver kun jij komen voordat er geen plek meer is in dit spiksplinternieuwe puzzelspel? Ontdek het in TenTrix!

 • Mahjong Shanghai
  Spelen
  Mahjong Shanghai
  67288 keer gespeeld

  Probeer zo de identieke blokken weg te halen.

 • Onet Connect Classic
  Spelen
  Onet Connect Classic
  22294 keer gespeeld

  Schattige dieren, snoep of fruit - combineer identieke steentjes en maak het veld leeg voordat de tijd om is in deze leuke Mahjong Connect game!

 • Keuken-Mahjong: Klassiek
  Spelen
  Keuken-Mahjong: Klassiek
  15531 keer gespeeld

  In deze keuken worden een heleboel uitdagende puzzels gebakken! Kan jij alle culinaire tegels met elkaar combineren in deze versie van het klassieke bordspel? Vanaf het moment dat je op de speelknop drukt gaat de tijd van start, dus schiet een beetje op!

 • Beste klassieke mahjong combinatie
  Spelen
  Beste klassieke mahjong combinatie
  8455 keer gespeeld

  Ben jij pienter genoeg om alle uitdagende mahjong puzzels op te lossen die jou te wachten staan in deze traditionele versie van het klassieke spel? Combineer de stenen zo snel als je kan.

 • Tijd voor freecell solitaire
  Spelen
  Tijd voor freecell solitaire
  5309 keer gespeeld

  De klok tikt door en je hebt niet veel tijd! Kan jij alle kaarten combineren in deze vernuftige en uitdagende versie van het traditionele spel? Je zult snel te werk moeten gaan in deze race tegen de klok.

 • Schaakmeester
  Spelen
  Schaakmeester
  4703 keer gespeeld

  Neem het op tegen een vriend of de computer in dit uitdagende schaakspel. De klok tikt. Kun jij je tegenstander schaakmat zetten voordat de tijd om is?

 • Mens-erger-je-niet-legende
  Spelen
  Mens-erger-je-niet-legende
  4649 keer gespeeld

  Daag maximaal drie andere spelers uit of neem het op tegen de computer in dit leuke bordspel. Kun jij als eerste je vier pionnen in veiligheid brengen?

 • Klassieke Mahjon-combinatie
  Spelen
  Klassieke Mahjon-combinatie
  3472 keer gespeeld

  Hoe snel verbind jij alle tegels in deze uitdagende versie van Mahjong? Je zult moeten opschieten om de race tegen de klok te winnen! Klik als je vast komt te zitten op het lampicoontje voor een nuttige hint.

 • Warehousepanic.io
  Spelen
  Warehousepanic.io
  2401 keer gespeeld

  Het loopt volledig uit de hand in dit magazijn! Kan jij snel voor al deze blokken een plek vinden voordat het te laat is? In dit io-spel neem je het op tegen andere spelers van over de hele wereld. Kijk of je in staat bent om een ramp te voorkomen.

 • Bubbels schieten-meester
  Spelen
  Bubbels schieten-meester
  2206 keer gespeeld

  Talloze kleurrijke bubbels vallen naar de onderkant van het scherm en ze kunnen alles verpletteren. Laat jij je zo intimideren? Natuurlijk niet! Vecht terug in dit spannende bubbelschietspel.

 • Mahjongparen
  Spelen
  Mahjongparen
  1879 keer gespeeld

  De klok tikt. Hoe snel kun jij alle stenenparen vinden in deze online versie van het klassieke spel? Klik op de gloeilamp als je vastzit.

 • Stick Badminton
  Spelen
  Stick Badminton
  1840 keer gespeeld

  Een nieuwe badmintontechnologie? Geen probleem. Of doe je het liever op de ouderwetse manier?

 • Boter-kaas-en-eieren
  Spelen
  Boter-kaas-en-eieren
  1643 keer gespeeld

  Daag de computer uit of neem het op tegen een vriend in deze online versie van de klassieke game. Hoeveel ronden kan jij winnen?

 • Dagelijks solitaire
  Spelen
  Dagelijks solitaire
  1509 keer gespeeld

  Elke dag is een perfecte dag voor een potje solitaire. Probeer deze online versie van het klassieke kaartspel uit. Aarzel niet om de dagelijkse uitdagingen te testen. Als je er genoeg wint, kan je elke maand een paar te gekke trofeeën winnen.

 • Blokkenpuzzel: vul de gaten
  Spelen
  Blokkenpuzzel: vul de gaten
  1492 keer gespeeld

  Kun jij alle gaten vullen in dit unieke puzzelspel? Maak rijen om de blokjes weg te spelen en probeer zoveel mogelijk punten te behalen!

 • Mahjongdynastie
  Spelen
  Mahjongdynastie
  1060 keer gespeeld

  In deze online versie van het klassieke bordspel kan je tijdens het spelen een mysterieus koninkrijk verkennen. Het is ideaal voor nieuwe spelers, maar ook voor ervaren experts. Geen zorgen als je vast komt te zitten: gebruik een van de betoverde tegels als je hulp nodig hebt om de tegels op het bord te combineren.

 • Classic Solitaire Deluxe
  Spelen
  Classic Solitaire Deluxe
  1049 keer gespeeld

  Bekijk je kaarten en hou je muis in de aanslag. Kun jij ze zo snel mogelijk wegspelen in deze versie van het klassieke kaartspel?

 • Mahjong solitaire deluxe
  Spelen
  Mahjong solitaire deluxe
  981 keer gespeeld

  Hoe snel kun jij alle stenenparen vinden in deze uitdagende versie van het klassieke bordspel? Speel de stenen binnen de tijd weg om handige tijdbonussen te verdienen.

 • Multiplayer domino's
  Spelen
  Multiplayer domino's
  798 keer gespeeld

  Neem het op tegen de computer of daag een andere online speler uit in deze versie van het klassiek spel. Er zijn een heleboel verschillende speelwijzen waaruit je kan kiezen. Probeer all-fives of de trekmodus uit.

 • Coole klondike solitaire
  Spelen
  Coole klondike solitaire
  774 keer gespeeld

  Deze online versie van het klassieke kaartspel is perfect voor nieuwe spelers en spelers met jarenlange ervaring. Je kan uit een, twee of drie kaartenstapeltjes kiezen. Er zijn ook drie verschillende moeilijkheidsniveaus.

 • Frogtastic!
  Spelen
  Frogtastic!
  706 keer gespeeld

  Deze coole kikker wordt aangevallen door gevaarlijke bollen! Kun jij ze allemaal verwoesten voordat ze zijn lelie bereiken in dit leuke 3-op-een-rij-spel?

 • Snake Classic
  Spelen
  Snake Classic
  610 keer gespeeld

  Verzamel al het eten en laat de slang de muren en zijn eigen staart niet raken!

 • Online mahjong
  Spelen
  Online mahjong
  599 keer gespeeld

  Het beroemde bordspel komt echt tot leven in deze unieke online versie van mahjong. Stel je vaardigheden op de proef en probeer alle stenenparen zo snel mogelijk te vinden.

 • Mahjong Chain: Classic
  Spelen
  Mahjong Chain: Classic
  595 keer gespeeld

  Deze traditionele versie van het populaire bordspel bevat 10 unieke levels. Zoek snel alle gelijke tegeltjes bij elkaar voordat de tijd om is!

 • Koekjesmonster
  Spelen
  Koekjesmonster
  547 keer gespeeld

  Dit koekjesmonster heeft een nog grotere eetlust dan Pac-Man! Leid hem door het doolhof in dit arcadespel terwijl hij ondertussen allerlei staafjes oppeuzelt en spoken in koekjes verandert.

 • Super Smash Flash 2 Beta
  Spelen
  Super Smash Flash 2 Beta
  540 keer gespeeld

  Enkele tientallen figuren van de beste video-games aller tijden wachten op je in deze epische actie-game. Kies er een uit en maak je klaar om met tientallen grootbekken herrie te schoppen. Kun je al meppend en schoppend je weg naar de top banen terwijl de alle tegenstanders verplettert?

 • Dominoes Classic
  Spelen
  Dominoes Classic
  473 keer gespeeld

  Een aantal verschillende varianten staan je te wachten in deze versie van het klassieke spel. Stel de moeilijkheidsgraad in voordat je het tegen de computer opneemt. Kan jij een heleboel punten scoren voordat je geen zetten meer kan maken?

 • ClassicSnake.io
  Spelen
  ClassicSnake.io
  454 keer gespeeld

  Hoe lang kan jij rond blijven kruipen in deze retro io-game? Kies een slang uit en laat hem zo lang mogelijk groeien terwijl je honderden gloeiende balletjes opslokt. Maar let goed op: als je tegen de slang van een andere speler botst, is het game over!

 • Checkers: 2 Player
  Spelen
  Checkers: 2 Player
  428 keer gespeeld

  In deze online versie van de klassieke game kan je jouw damvaardigheden aanscherpen. Neem het op tegen de computer of daag een vriend uit. Het is de ideale manier om te oefenen.

 • J'aime Mahjong
  Spelen
  J'aime Mahjong
  416 keer gespeeld

  Geniet van dit Chinese spel met een Frans tintje!

 • Youda Legend: Curse of Amsterdam Diamond
  Spelen
  Youda Legend: Curse of Amsterdam Diamond
  368 keer gespeeld

  In de straten van de Amsterdamse binnenstad spookt het van mysteries vol diamanten...

 • Spin Solitaire met schoppen
  Spelen
  Spin Solitaire met schoppen
  346 keer gespeeld

  Voor nieuwe spelers van Spin Solitaire is dit de versie bij uitstek, maar hij is zelfs geschikt voor spelers die jarenlange ervaring met het traditionele kaartspel hebben. Het wordt met slechts één kleur gespeeld, maar houd je score in de gaten: voor elke kaart die je combineert verlies je een punt, dus je moet je zo snel mogelijk door de stok heen werken.

 • Fantastische freecell solitaire
  Spelen
  Fantastische freecell solitaire
  318 keer gespeeld

  Je kan twee verschillende versies van dit tijdloze kaartspel uitproberen. Ga voor de klassieke versie of de uitdagende bakersversie. Kan jij alle kaarten met elkaar combineren in zo min mogelijk zetten? Er zijn ook meerdere moeilijkheidsniveaus die je kan proberen.

 • Galaga
  Spelen
  Galaga
  290 keer gespeeld

  Maak je klaar om weer de ruimte in te schieten in deze bijgewerkte versie van het klassieke arcadespel. Duizenden buitenaardse insecten vallen jouw stukje van het universum aan. Vernietig ze in duizenden stukjes!

 • 10 x 10 kerstmis
  Spelen
  10 x 10 kerstmis
  282 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij het vol om een plek voor al deze kleurvolle vormen te vinden? Doe je best om rijen en kolommen te maken waardoor ze van het speelveld verdwijnen in dit feestelijke online spel dat perfect bij de feestdagen past.