• Blonde prinses: zomer make-up
  Spelen
  Blonde prinses: zomer make-up
  1208 keer gespeeld

  Er komt nooit een einde aan de zomer in dit leuke online make-overspel voor meiden. Kun jij deze beeldschone prinses helpen om nieuwe make-up stijlen uit te kiezen?

 • Prinsessen worden beste vriendinnen
  Spelen
  Prinsessen worden beste vriendinnen
  1402 keer gespeeld

  Het is shoptijd, maar deze drie trendy prinsessen moeten binnen hun budget blijven. Kan jij ze helpen om zoveel mogelijk trendy outfits en te gekke accessoires te kopen in dit online aankleed- en shopspel?

 • Een avondje stappen met de zussen
  Spelen
  Een avondje stappen met de zussen
  90 keer gespeeld

  Wat is er leuker dan een avond in de stad doorbrengen met deze twee stijlvolle zussen en hun vrienden? Zou jij ze kunnen helpen hun beste vrienden een uitnodiging te sturen voordat ze beslissen wat ze aantrekken in dit online spel voor meisjes?

 • Ellie 4 seizoenen
  Spelen
  Ellie 4 seizoenen
  66 keer gespeeld

  Ellie is op zoek naar de perfecte looks voor elk jaargetijde in deze online aankleedgame. Kan jij haar helpen bij het ontwerpen van een paar outfits en haarstijlen die perfect bij elk seizoen passen? Voor de winter heeft ze iets warms en elegants nodig, en een frisse luchtige outfit voor de zomermaanden.

 • Ellie's leeshoek
  Spelen
  Ellie's leeshoek
  54 keer gespeeld

  Ellie is zo dol op fantasieverhalen en andere soorten boeken dat ze thuis een leeshoek heeft ingericht. Maar ze heeft besloten om hem te herontwerpen in dit online spel voor meisjes. Geef jij haar wat advies wanneer ze een nieuwe lamp en een lekker comfortabele stoel uitkiest? Ook wil ze graag weten welk boek je haar aanraadt.

 • Ellies verslaving aan de kleur rood
  Spelen
  Ellies verslaving aan de kleur rood
  72 keer gespeeld

  Het thema voor Ellies blog is deze maand: “De dame in het rood.” Hiervoor zal ze heel wat rode outfits en stijlen moeten creëren zoals rokken, tops, make-up en meer. Kun jij haar een handje helpen in dit ontwerpspel voor meiden?

 • Girl power: stijlwedstrijd
  Spelen
  Girl power: stijlwedstrijd
  178 keer gespeeld

  Deze twee meiden doen samen mee aan een spannende en hippe stijlwedstrijd. Kun jij ze helpen hun modevaardigheden te gebruiken om een aantal geweldige looks te creëren? Ze moeten precies de juiste make-up en outfits kiezen om te pronken met hun girl power in dit leuke online aankleedspel.

 • Ellies denimverslaving
  Spelen
  Ellies denimverslaving
  114 keer gespeeld

  Ellie is zo dol op denim dat ze er praktisch verslaafd aan is! Kan jij haar adviseren welke make-up het beste haar volgende outfit accentueert in dit online aanleed- en ontwerpspel voor meisjes? Je kan haar zelfs helpen om hem samen te stellen voordat ze gaat wandelen met een van haar huisdieren.

 • Prinses: rolschaatsmeiden
  Spelen
  Prinses: rolschaatsmeiden
  128 keer gespeeld

  Het is een zonnig en het is een perfecte middag om te rolschaatsen. Deze drie prinsessen hebben besloten om naar het park te skaten. Kun jij ze helpen om een leuke outfit uit te kiezen in dit aankleedspel voor meiden?

 • Prinsessen: brunette vs. blond
  Spelen
  Prinsessen: brunette vs. blond
  197 keer gespeeld

  In de ene hoek zie je een prinses met pikzwart haar op een maanloze avond. In de andere, een prinses met gouden lokken zo helder als een zonnige dag. Help deze stijlvolle prinsessen erachter te komen welke van hen de meest hippe prinses is in dit aankleedspel voor meiden. Ze nemen het tegen elkaar op om talloze likes te verdienen op hun favoriete social media-website.

 • Prinsessen: stapelverliefd
  Spelen
  Prinsessen: stapelverliefd
  293 keer gespeeld

  Een onwijs knappe jongen is zojuist het lievelingscafé van deze prinsessen binnengelopen. Ze willen allebei zijn hart veroveren in dit romantische aankleedspel. Help ze om de perfecte outfits te kiezen voordat hij naar de bar gaat om nog een latte te bestellen. Welke prinses is bestemd om zijn vriendin te worden?

 • Superkracht: IJsprinses
  Spelen
  Superkracht: IJsprinses
  0 keer gespeeld

  Het is weer een te gekke dag in het leven van deze prinses die toevallig ook superkrachten heeft! Voordat ze het opneemt tegen de grootste schurken van haar koninkrijk, moet ze bepalen wat ze aan gaat trekken. Kan jij haar helpen om een cool kostuum uit te zoeken, te gekke make-up op te doen en een waanzinnige haarstijl uit te kiezen in deze online game voor meiden?

 • Serena's date
  Spelen
  Serena's date
  284 keer gespeeld

  Serena heeft vanavond een date met haar liefje maar ze komt te laat. Ze weet niet wat ze moet aantrekken en welke bijpassende make-up ze moet kiezen. Kun jij haar een handje helpen in dit aankleedspel voor meiden?

 • Zussen: lelijke kerstmistrui
  Spelen
  Zussen: lelijke kerstmistrui
  37 keer gespeeld

  Deze twee zussen houden dit jaar een lelijke kerstmistruienfuif en ze willen zelf de allerlelijkste trui hebben! Daarom ontwerpen ze hem in plaats van er een in de winkel te kopen. Doe met ze mee bij het maken van knotsgekke truien en het versieren van hun huis versieren voordat de gasten aankloppen in dit online spel voor meisjes.

 • Arabische prinses: online diva
  Spelen
  Arabische prinses: online diva
  150 keer gespeeld

  Iedereen heeft het over een te gekke nieuwe app die perfect is voor mensen die graag hun outfits en stijl aan de wereld tentoonstellen. Daarom staat deze modieuze prinses te trappelen om hem uit te proberen. Kan jij haar jouw modetips lenen terwijl zij kasten vol hippe outfits voor het internet bedenkt in dit grappige aankleedspel voor meisjes?

 • Beste vriendinnen: weekendvermaak
  Spelen
  Beste vriendinnen: weekendvermaak
  16 keer gespeeld

  Elk van deze beste vriendinnen heeft andere plannen voor het weekend. De een heeft een date, terwijl de ander lekker gaat ontspannen en boekjes lezen. Kan jij ze allemaal helpen om van een paar relaxte plezierige vrije dagen te genieten in dit online spel voor meisjes?

 • Beste vriendinnen: yogales
  Spelen
  Beste vriendinnen: yogales
  0 keer gespeeld

  Deze beste vriendinnen zijn te laat voor hun yogales! Kan jij ze een handje helpen om snel te beslissen wat ze aan moeten trekken in deze online aankleedgame? Als de les is afgelopen, kan je ook met ze meedoen bij het voorbereiden van een snelle en gezonde snacl.

 • Celebrity verslaafd aan selfies
  Spelen
  Celebrity verslaafd aan selfies
  73 keer gespeeld

  Voor deze celebrity is het maken van selfies één van de leukste dingen ter wereld en ze deelt haar fotos graag met haar fans op het internet! Kan jij haar helpen bij het maken van de perfecte foto met haar smartphone in dit aankleedspel voor meiden? Je kan een nieuwe haarstijl, de perfecte make-up en natuurlijk een fantastische outfit uitkiezen!

 • IJsprinses als studentenster
  Spelen
  IJsprinses als studentenster
  30 keer gespeeld

  Een nieuw semester gaat van start op de school van de IJsprinses en ze wil tiptop voor de dag komen! Kan jij een compleet nieuwe stijl voor haar ontwerpen in deze aankleedgame? Zoek frisse en levendige make-up en een hippe haarstijl voor haar uit, samen met een te gekke outfit en een paar waanzinnige accessoires.

 • Kenny: klaar voor een date
  Spelen
  Kenny: klaar voor een date
  48 keer gespeeld

  Deze trendy meid heeft vanavond een romantisch dinertje, maar ze heeft geen flauw idee wat ze aan moet trekken! Kan jij haar helpen om de perfecte outfit te kiezen, en snel een beetje, in dit aankleedspel voor meiden? Ze kan ook wel wat advies voor de make-up gebruiken, voordat ze haar date in haar lievelingsrestaurant treft.

 • Ellie: op zoek naar een droombaan
  Spelen
  Ellie: op zoek naar een droombaan
  0 keer gespeeld

  Ellie is naar een nieuwe baan op zoek, maar ze weet niet wat het beste bij haar past. Moet ze modeblogger, interieurontwerpster of iets anders worden? Kan jij haar helpen kiezen in dit online spel voor meiden? Ze wil een paar verschillende carrières uitproberen voordat ze bepaalt wat haar droombaan is.

 • Ellie's elfenoutfits
  Spelen
  Ellie's elfenoutfits
  239 keer gespeeld

  Ellie houdt ontzettend van sprookjes en ze heeft haar favoriete verzameling doorzocht voor inspiratie voor een paar mooie outfits. Help jij haar met wat stijlen die gedragen worden door de prinsessen in deze klassieke verhalen maar dan met een hele nieuwe draai? Ga met haar mee op een avontuur dat leuk en modieus is in dit betoverende aankleedspel voor meisjes.

 • Mode met blazers van vriend
  Spelen
  Mode met blazers van vriend
  16 keer gespeeld

  Deze vier stijlvolle meiden halen de kasten van hun vriend overhoop. Ze kunnen niet wachten om hun blazers uit te proberen en coole nieuwe outfits te maken waardoor ze er fris, modieus en waanzinnig goed uitzien. Jij kan met ze meedoen in dit online aankleed- en designspel voor meisjes.

 • Prins en prinses: liefjes
  Spelen
  Prins en prinses: liefjes
  25 keer gespeeld

  Deze prinses heeft vandaag na schooltijd een date met haar kanjer. Het is een prins, dus wil ze dat alles perfect is en het een magische middag wordt. Kan jij haar helpen bij het kiezen van een fantastische outfit en een paar te gekke schoenen in dit aankleedspel voor meisjes?

 • Prinsessen als studentendiva's
  Spelen
  Prinsessen als studentendiva's
  114 keer gespeeld

  Welke van deze prinsessen is voorbestemd om de populairste diva van de universiteit te worden? Ze zijn net begonnen als eerstejaarsstudenten en willen van start gaan met een paar te gekke outfits en hun klasgenoten echt verbluffen. Kan jij ze helpen om de juiste outfits te kiezen in dit aankleedspel voor meiden?

 • Prinsessen: Band t-shirts
  Spelen
  Prinsessen: Band t-shirts
  129 keer gespeeld

  Deze prinsessen zijn het beste in rock 'n roll! Help jij ze allemaal met beslissen welke t-shirts van hun favoriete bands ze vandaag moeten dragen? Ze kunnen maar niet beslissen in dit geweldige verkleedspel voor meisjes.

 • Prinsessen: make-up experts
  Spelen
  Prinsessen: make-up experts
  77 keer gespeeld

  Deze modieuze prinsessen weten bijna alles wat er te weten valt over make-up. Nu zijn ze klaar om hun favoriete tinten en stijlen met te delen in dit online spel. Kun jij ze helpen aan hun volgende geweldige look?

 • Prinsessen: modespel
  Spelen
  Prinsessen: modespel
  289 keer gespeeld

  Deze twee stijlvolle prinsessen hebben elkaar uitgedaagd voor een leuke en fantastische modewedstrijd. De een gaat voor de ultieme winterlook en de ander kiest een geweldige zomeroutfit. Kun jij helpen bepalen wie de winnaar wordt door ze tips te geven over wat ze moeten dragen in dit aankleedspel voor meiden?

 • Prinsessen: studeertijd
  Spelen
  Prinsessen: studeertijd
  68 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen doen mee aan een wedstrijd op de universiteit. Welke van hen kan de beste maandagse outfit samenstellen? Help ze bij het ontwerpen van waanzinnige creaties en ontdek wie de winnaar wordt in dit online aankleedspel.

 • Parijse meid: terug naar school
  Spelen
  Parijse meid: terug naar school
  113 keer gespeeld

  Een nieuw schooljaar gaat van start in Parijs en deze modebewuste meid wil er helemaal klaar voor zijn. Kan jij haar helpen bij het ontwerpen van de perfecte outfit en een passend schattig schriftje voor haar eerste schooldag in dit aankleed- en designspel voor meisjes?

 • Prinsessen: kattenmode
  Spelen
  Prinsessen: kattenmode
  216 keer gespeeld

  Deze vier prinsessen zijn dol op katten. Daarom zijn ze op zoek naar een paar outfits die zowel modieus als geïnspireerd door hun favoriete knuffelvrienden zijn. Kan jij ze helpen om van miauw naar mi-wauw te gaan in dit online aankleedspel voor meisjes?

 • Vlam van bloemenprinses
  Spelen
  Vlam van bloemenprinses
  18 keer gespeeld

  Deze prinses is dol op bloemetjesmotieven en ze wil graag indruk maken op naar vlam met een mooie foto van haarzelf. Kan jij haar helpen om een waanzinnige outfit te bedenken en haar haar te doen voordat ze voor de foto poseert in dit online make-overspel voor meisjes? Doe ook mee met het opplakken van coole stikkers om de foto te versieren.

 • Wraak van de Duistere Koningin
  Spelen
  Wraak van de Duistere Koningin
  39 keer gespeeld

  De Duistere Koningin is het zat dat haar plannen steeds worden gedwarsboomd door plagende prinsessen. Daarom slaat ze terug met een roddelmachine! Kan jij haar helpen bij haar magische spreuken om een publicatie te maken die de openbare afbeeldingen van de prinsessen ruïneert in dit knotsgekke online spel? Ze is klaar voor de lastercampagne!

 • Missverkiezing
  Spelen
  Missverkiezing
  144 keer gespeeld

  De missverkiezing staat op het punt om te beginnen. Welke van deze stijlvolle deelnemers zal de hoofdprijs binnenslepen? Dat hangt allemaal van jou af! Help ze de perfecte jurken, zwemkleding en accessoires te kiezen voordat ze het podium betreden in dit leuke aankleedspel voor meiden.

 • Quiz-prinses vs. prinses
  Spelen
  Quiz-prinses vs. prinses
  75 keer gespeeld

  Deze twee prinsessen doen mee aan een quizshow op het strand. Help ze om de juiste outfits uit te kiezen. Welke prinses eindigt als winnaar en welke eindigt volledig doorweekt? Dat hangt helemaal van jou en je antwoorden af.

 • Schoonheid voor prinsessen op bezoek
  Spelen
  Schoonheid voor prinsessen op bezoek
  366 keer gespeeld

  Deze prinsessen staan op het punt om naar Italië te vliegen voor een bezoek aan een van hun beste vriendinnen. Eenmaal op bestemming aangekomen zullen ze jouw hulp nodig hebben bij het versieren van een paar hippe scooters waarmee ze naar het kasteel kunnen rijden. Ook zullen ze jouw modetips goed kunnen gebruiken in dit aankleed- en designspel voor meisjes.