• Prinsessen worden beste vriendinnen
  Spelen
  Prinsessen worden beste vriendinnen
  633 keer gespeeld

  Het is shoptijd, maar deze drie trendy prinsessen moeten binnen hun budget blijven. Kan jij ze helpen om zoveel mogelijk trendy outfits en te gekke accessoires te kopen in dit online aankleed- en shopspel?

 • Blonde prinses: zomer make-up
  Spelen
  Blonde prinses: zomer make-up
  678 keer gespeeld

  Er komt nooit een einde aan de zomer in dit leuke online make-overspel voor meiden. Kun jij deze beeldschone prinses helpen om nieuwe make-up stijlen uit te kiezen?

 • Serena's date
  Spelen
  Serena's date
  919 keer gespeeld

  Serena heeft vanavond een date met haar liefje maar ze komt te laat. Ze weet niet wat ze moet aantrekken en welke bijpassende make-up ze moet kiezen. Kun jij haar een handje helpen in dit aankleedspel voor meiden?

 • Een avondje stappen met de zussen
  Spelen
  Een avondje stappen met de zussen
  130 keer gespeeld

  Wat is er leuker dan een avond in de stad doorbrengen met deze twee stijlvolle zussen en hun vrienden? Zou jij ze kunnen helpen hun beste vrienden een uitnodiging te sturen voordat ze beslissen wat ze aantrekken in dit online spel voor meisjes?

 • Ellies denimverslaving
  Spelen
  Ellies denimverslaving
  90 keer gespeeld

  Ellie is zo dol op denim dat ze er praktisch verslaafd aan is! Kan jij haar adviseren welke make-up het beste haar volgende outfit accentueert in dit online aanleed- en ontwerpspel voor meisjes? Je kan haar zelfs helpen om hem samen te stellen voordat ze gaat wandelen met een van haar huisdieren.

 • Ellie's leeshoek
  Spelen
  Ellie's leeshoek
  19 keer gespeeld

  Ellie is zo dol op fantasieverhalen en andere soorten boeken dat ze thuis een leeshoek heeft ingericht. Maar ze heeft besloten om hem te herontwerpen in dit online spel voor meisjes. Geef jij haar wat advies wanneer ze een nieuwe lamp en een lekker comfortabele stoel uitkiest? Ook wil ze graag weten welk boek je haar aanraadt.

 • Ellies verslaving aan de kleur rood
  Spelen
  Ellies verslaving aan de kleur rood
  68 keer gespeeld

  Het thema voor Ellies blog is deze maand: “De dame in het rood.” Hiervoor zal ze heel wat rode outfits en stijlen moeten creëren zoals rokken, tops, make-up en meer. Kun jij haar een handje helpen in dit ontwerpspel voor meiden?

 • Prinses: rolschaatsmeiden
  Spelen
  Prinses: rolschaatsmeiden
  495 keer gespeeld

  Het is een zonnig en het is een perfecte middag om te rolschaatsen. Deze drie prinsessen hebben besloten om naar het park te skaten. Kun jij ze helpen om een leuke outfit uit te kiezen in dit aankleedspel voor meiden?

 • Zussen: lelijke kerstmistrui
  Spelen
  Zussen: lelijke kerstmistrui
  37 keer gespeeld

  Deze twee zussen houden dit jaar een lelijke kerstmistruienfuif en ze willen zelf de allerlelijkste trui hebben! Daarom ontwerpen ze hem in plaats van er een in de winkel te kopen. Doe met ze mee bij het maken van knotsgekke truien en het versieren van hun huis versieren voordat de gasten aankloppen in dit online spel voor meisjes.

 • Arabische prinses: online diva
  Spelen
  Arabische prinses: online diva
  150 keer gespeeld

  Iedereen heeft het over een te gekke nieuwe app die perfect is voor mensen die graag hun outfits en stijl aan de wereld tentoonstellen. Daarom staat deze modieuze prinses te trappelen om hem uit te proberen. Kan jij haar jouw modetips lenen terwijl zij kasten vol hippe outfits voor het internet bedenkt in dit grappige aankleedspel voor meisjes?

 • Ellie's elfenoutfits
  Spelen
  Ellie's elfenoutfits
  206 keer gespeeld

  Ellie houdt ontzettend van sprookjes en ze heeft haar favoriete verzameling doorzocht voor inspiratie voor een paar mooie outfits. Help jij haar met wat stijlen die gedragen worden door de prinsessen in deze klassieke verhalen maar dan met een hele nieuwe draai? Ga met haar mee op een avontuur dat leuk en modieus is in dit betoverende aankleedspel voor meisjes.

 • Mode met blazers van vriend
  Spelen
  Mode met blazers van vriend
  16 keer gespeeld

  Deze vier stijlvolle meiden halen de kasten van hun vriend overhoop. Ze kunnen niet wachten om hun blazers uit te proberen en coole nieuwe outfits te maken waardoor ze er fris, modieus en waanzinnig goed uitzien. Jij kan met ze meedoen in dit online aankleed- en designspel voor meisjes.

 • Parijse meid: terug naar school
  Spelen
  Parijse meid: terug naar school
  195 keer gespeeld

  Een nieuw schooljaar gaat van start in Parijs en deze modebewuste meid wil er helemaal klaar voor zijn. Kan jij haar helpen bij het ontwerpen van de perfecte outfit en een passend schattig schriftje voor haar eerste schooldag in dit aankleed- en designspel voor meisjes?

 • Prins en prinses: liefjes
  Spelen
  Prins en prinses: liefjes
  17 keer gespeeld

  Deze prinses heeft vandaag na schooltijd een date met haar kanjer. Het is een prins, dus wil ze dat alles perfect is en het een magische middag wordt. Kan jij haar helpen bij het kiezen van een fantastische outfit en een paar te gekke schoenen in dit aankleedspel voor meisjes?

 • Prinsessen: kattenmode
  Spelen
  Prinsessen: kattenmode
  204 keer gespeeld

  Deze vier prinsessen zijn dol op katten. Daarom zijn ze op zoek naar een paar outfits die zowel modieus als geïnspireerd door hun favoriete knuffelvrienden zijn. Kan jij ze helpen om van miauw naar mi-wauw te gaan in dit online aankleedspel voor meisjes?

 • Prinsessen: studeertijd
  Spelen
  Prinsessen: studeertijd
  29 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen doen mee aan een wedstrijd op de universiteit. Welke van hen kan de beste maandagse outfit samenstellen? Help ze bij het ontwerpen van waanzinnige creaties en ontdek wie de winnaar wordt in dit online aankleedspel.

 • Vlam van bloemenprinses
  Spelen
  Vlam van bloemenprinses
  16 keer gespeeld

  Deze prinses is dol op bloemetjesmotieven en ze wil graag indruk maken op naar vlam met een mooie foto van haarzelf. Kan jij haar helpen om een waanzinnige outfit te bedenken en haar haar te doen voordat ze voor de foto poseert in dit online make-overspel voor meisjes? Doe ook mee met het opplakken van coole stikkers om de foto te versieren.

 • Wraak van de Duistere Koningin
  Spelen
  Wraak van de Duistere Koningin
  16 keer gespeeld

  De Duistere Koningin is het zat dat haar plannen steeds worden gedwarsboomd door plagende prinsessen. Daarom slaat ze terug met een roddelmachine! Kan jij haar helpen bij haar magische spreuken om een publicatie te maken die de openbare afbeeldingen van de prinsessen ruïneert in dit knotsgekke online spel? Ze is klaar voor de lastercampagne!

 • Ellie's bloemetjesjurken
  Spelen
  Ellie's bloemetjesjurken
  31 keer gespeeld

  Ellie is dol op bloemenpatronen en ze is op zoek naar een nieuwe outfit. Kun jij een prachtige bloemetjesjurk en meer voor haar uitkiezen? Vergeet ook niet om een selfie te nemen.

 • Ellies: designjurk van tule
  Spelen
  Ellies: designjurk van tule
  135 keer gespeeld

  Ellie wil een paar mooie tulejurken ontwerpen maar ze weet niet goed waar ze moet beginnen. Gaat ze voor een romantische of een chique stijl? Help haar om een stijlkeuze te maken en prachtige make-up uit te kiezen in dit leuke ontwerpspel voor meiden.

 • Ellie's studentenoutfit
  Spelen
  Ellie's studentenoutfit
  32 keer gespeeld

  Ellie begint aan een nieuw semester op de universiteit en ze is op zoek naar een nieuwe stijl. Kan jij haar helpen bij het kiezen van coole en comfortabele outfits in dit online aankleedspel voor meisjes? Fris wat oude kleren op in de uitdagingsmodus of ontwerp compleet nieuwe stijlen in de normale modus.

 • Ellie: New York
  Spelen
  Ellie: New York
  264 keer gespeeld

  Ellie en twee van haar beste vriendinnen hebben een fotoshoot in een van de meest exclusieve fotostudio's van New York. Help ze om de perfecte outfits uit te kiezen voordat ze poseren in dit aankleedspel voor meiden.

 • Ice Queen: vlinderdiva
  Spelen
  Ice Queen: vlinderdiva
  106 keer gespeeld

  De Ice Queen wil een japon maken die echt fantastisch is en geïnspireerd op vlinders. Kun jij haar helpen om een geweldige outfit te maken die gewoon een kunstwerk is in dit online aankleed- en ontwerpspel voor meiden? Je kunt haar ook helpen om er mooie make-up bij te kiezen.

 • Quiz-prinses vs. prinses
  Spelen
  Quiz-prinses vs. prinses
  48 keer gespeeld

  Deze twee prinsessen doen mee aan een quizshow op het strand. Help ze om de juiste outfits uit te kiezen. Welke prinses eindigt als winnaar en welke eindigt volledig doorweekt? Dat hangt helemaal van jou en je antwoorden af.

 • Schoonheid voor prinsessen op bezoek
  Spelen
  Schoonheid voor prinsessen op bezoek
  366 keer gespeeld

  Deze prinsessen staan op het punt om naar Italië te vliegen voor een bezoek aan een van hun beste vriendinnen. Eenmaal op bestemming aangekomen zullen ze jouw hulp nodig hebben bij het versieren van een paar hippe scooters waarmee ze naar het kasteel kunnen rijden. Ook zullen ze jouw modetips goed kunnen gebruiken in dit aankleed- en designspel voor meisjes.

 • Tweedejaars prinsessen
  Spelen
  Tweedejaars prinsessen
  81 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen hebben volop van hun vakantie genoten, maar nu is het tijd om terug naar school te gaan. Dit jaar zijn zij tweedejaars leerlingen en ze willen er helemaal te gek uitzien. Kan jij ze helpen om een aantal gave stijlen te ontwerpen in dit online spel voor meisjes?

 • Ellie: fashionistasprookje
  Spelen
  Ellie: fashionistasprookje
  0 keer gespeeld

  Ellie heeft de afgelopen maanden keihard gewerkt aan haar meest recente modelijn. Elk onderdeel werd geïnspireerd door de beroemdste sprookjesfiguren van het verleden. Maar welke moet ze in de schijnwerpers zetten? Help haar om te kiezen en haar favoriete selectie te fotograferen in dit online designspel.

 • Ellie maakt zich klaar voor de winter
  Spelen
  Ellie maakt zich klaar voor de winter
  141 keer gespeeld

  Ellie staat te popelen om haar garderobe een serieuze seizoensupgrade te geven. Help je haar bij het kiezen van een prachtige winteroutfit om te dragen in dit aankleedspel voor meisjes? Ze zal het ook graag willen delen met al haar vrienden op Facebook en het is geweldig als je een foto maakt voor haar volgende update.

 • Ellie: stijl voor regendag
  Spelen
  Ellie: stijl voor regendag
  0 keer gespeeld

  Het regent pijpenstelen buiten, dus Ellie en haar vrienden blijven vanmiddag lekker binnen. In plaats van voor de TV te hangen, proberen ze tientallen coole outfits uit. Jij kan ze helpen om allerlei nieuwe stijlen te ontwerpen in dit online aankleedspel voor meisjes.

 • Ellie's denim- en diamantenfeest
  Spelen
  Ellie's denim- en diamantenfeest
  0 keer gespeeld

  Rapunzel is jarig en ze geeft een feest met denim en diamanten als thema. Kun jij Ellie helpen met haar outfit voor deze geweldige avond in dit aankleed- en ontwerpspel voor meiden?

 • Prinsessen: Knus en schattig
  Spelen
  Prinsessen: Knus en schattig
  143 keer gespeeld

  De winter is er en met veel warme chocolademelk vieren deze prinsessen het seizoen met een paar knusse en schattige outfits. Wat vind jij dat ze vandaag moeten dragen in dit online aankleedspel voor meisjes?

 • Prinses: naar school
  Spelen
  Prinses: naar school
  212 keer gespeeld

  Het is de eerste schooldag en deze prinses wil dat alles perfect verloopt. Daarom staat ze vroeg op om de perfecte outfit uit te kiezen, een gezond ontbijt te nemen en meer. Kun je ervoor zorgen dat ze alles op orde heeft voordat ze naar school gaat in dit online spel voor meiden?

 • Prinses: tips voor krulhaar
  Spelen
  Prinses: tips voor krulhaar
  230 keer gespeeld

  Deze prinses heeft het er soms wel lastig mee als ze haar krullen wil stijlen. Door de jaren heen heeft ze wat coole trucjes geleerd die ze graag wil delen met vrienden. Laat samen met haar verschillende styling-technieken zien in dit online make-over spel voor meiden.

 • Prinsessenblog: reismode
  Spelen
  Prinsessenblog: reismode
  202 keer gespeeld

  Deze prinses heeft een blog over haar reisavonturen en haar favoriete mode en ze krijgt steeds meer lezers. Help haar om haar volgende post te schrijven in dit leuke online spel voor meiden. Geef haar wat modetips voor haar nieuwe reisavonturen en kies samen een exotische locatie uit.

 • Witte prinses' echte zoensprookje
  Spelen
  Witte prinses' echte zoensprookje
  13 keer gespeeld

  Deze drie prinsen hopen allemaal het hart van deze prinses te veroveren. Maar welke van hen moet ze kiezen voor haar volgende date? Ga met haar voor de spiegel staan terwijl ze zich klaarmaakt en de knoop doorhakt in dit online spel voor meisjes.

 • Prinsessen: fantasiekapsel
  Spelen
  Prinsessen: fantasiekapsel
  159 keer gespeeld

  Ook prinsessen houden van een verkleedpartijtje. Deze twee meiden willen eruitzien als hun favoriete sprookjesfiguur. Kun jij ze helpen aan magische kapsels en betoverende jurken in dit online spel voor meiden?