Account opzeggen

Als je je account bij Spelletjes.nl wilt opzeggen, klik dan op 'Opzeggen' hieronder. Als je per ongeluk op deze pagina terecht kwam, klik dan op 'Annuleren'. Dan blijft je account hetzelfde.
  • Je account verwijderen wil zeggen dat je geen toegang meer tot je account hebt en dat je openbare profiel niet langer zichtbaar zal zijn op www.spel.nl.
  • Als je je account per ongeluk hebt verwijderd, kun je het binnen 30 dagen herstellen. Na die 30 dagen kun je je account niet meer terugkrijgen. Dit geldt ook voor je game- en betalingsgeschiedenis, berichten en vrienden.
Deze gebruikersnaam en dit wachtwoord horen niet bij elkaar. Probeer het opnieuw.
Opzeggen of Annuleren

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?